Natuurretraite/workshop Verbinding, Frankrijk

donderdag 11 oktober 19:00 - donderdag 18 oktober 12:00

Natuurretraite/workshop Verbinding, Frankrijk
Kaart wordt geladen...
Een week natuurretraite waar je werkt aan zelfinzicht door verbinding met je eigen essentie en de natuur op een prachtige spirituele plek. Met meditatie en qi gong, veel buiten zijn, transpersoonlijke oefeningen en meditatief tekenen. Jezelf in alle rust hervinden. Bewust zijn. Verbinding is essentieel en is altijd daar. Mag je ontspannen in verbinding, genieten in verbinding, ontdekken in verbinding?
Deze week word je uitgenodigd zonder inspanning in verbinding te gaan. Gemeenschappelijke deelrondes zijn eveneens onderdeel van het programma. De natuur leeft je voor hoe alles met alles verbonden is, een bestaan in heelheid met al dat is. We volgen de vriendelijke weg, niets moet, alles staat open.
 
Locatie: 
Sanctuary Terre de Sacha, Can Pinous, Corsavy Frankrijk. 
De vriendelijke gebouwen waar we verblijven zijn met veel liefde verzorgd en met veel aandacht ingericht, ieder hoekje is uniek, het ademt een spirituele atmosfeer, het is een voorrecht er te mogen zijn.
We bevinden ons in de Oostelijke Pyreneeën in een ruig gebied met een schitterende natuur waar weinig invloed van de moderne mens voelbaar is. Het is een gebied waar de Kelten hun sporen hebben achter gelaten, er zijn diverse krachtplaatsen die we ook zullen bezoeken. Er zijn veel oude steen formaties en veel eiken die samen met de stenen vergroeid zijn. Zwijnen, konijnen, gemzen, vossen, herten en vele vogels, waaronder de majestueuze gieren en adelaars leven in dit gebied. Daarnaast kom je kuddes schapen tegen zonder herder maar met begeleiding van Pyrenese berghonden. In het gebied rond de Batere een middeleeuwse toren op 1400m, waar we zeker ook zullen wandelen, loopt een kudde half wilde paarden. Het uitzicht is hier grandioos tot aan de Middellandse zee.
 
“Eigenlijk zou ik ieder kwartaal een retraite bij Elisabeth willen doen, om afstand te nemen tot het dagelijks leven en inzichten te krijgen over waar ik sta en hoe verder. Deze inzichten zijn nooit van te voren te bedenken … ze komen als geschenken mij toevallen als we dagelijks mediteren, wandelen en samen in stilte Zijn! Dit geeft opnieuw richting aan mijn leven en rust in lichaam een geest. 
 
Helaas lukt het mij niet (door werk en gezin) om ieder kwartaal mee te gaan naar het schitterende Frankrijk, Can Pinous, een plek in de Pyreneeën waar de natuur met al haar leven zich toont in schoonheid en kracht. Op die plek kunnen dingen die er toe doen niet verborgen blijven, het komt als van zelf aan het oppervlak om daar ontvangen te worden. 

Nu in oktober mag ik weer mee, maak ik me vrij, en met dit in het vooruitzicht voel ik me al een ontspannen mens. Een cadeautje aan mijzelf!”  Mirte Madelief

De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde klaargemaakt. De keuken is het hart van het huis en de kok(s) maken onderdeel uit van de retraite.
Deelname op basis van verzorgd verblijf op tweepersoonskamer € 795,-.
(eenpersoonskamer €70,- extra)
 
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.
 
Aanbevolen vlucht:
11 oktober 2018 Transavia HV5067 Rotterdam 13.20- Girona, Spanje 15.10
18 oktober 2018 Transavia  HV5068 Girona 15.45 – Rotterdam 17.40

Reserveren

€795,00


Leave a Reply