Deze vorm van begeleiding richt zich op innerlijke ontwikkeling met liefdevolle aandacht voor alle lagen van jouw zijn: lichaam, geest en ziel. Zonder oordeel en met compassie onderzoeken we samen jouw wijze van denken, voelen, doen en (bewust)zijn. Ik ben er als reflecterende spiegel, luisterend oor en veilig anker op jouw reis naar (meer, dieper, hoger) bewustzijn. Elke laag die wordt aangeraakt, heeft impact op het geheel. Dit versterkt jouw ZIJN: vol, bewust en vrij aanwezig zijn, in het hier en nu!

Bij transpersoonlijke coaching is geen sprake van vaststaande methoden of technieken. Het proces ontvouwt zich in verbinding, in het moment, op basis van een hulpvraag, emotie of gevoel. Daarbij maak ik gebruik van diverse gespreksvormen, lichaamsbewustzijn, visualisaties, meditatie, psychosynthese en voice dialogue. Maar het allerbelangrijkste is en blijft contact. Werkelijk contact, liefdevolle aandacht en zelfonderzoek met compassie staan dan ook centraal.

Wanneer?
Transpersoonlijke coaching is passend wanneer je:

op zoek bent naar inspiratie en passie: van verplichting naar zingeving
behoefte hebt aan meer eigenwaarde, zelfvertrouwen, verbinding, moed,…enz.
je wilt thuiskomen in jezelf, in je lichaam en in (bewust)zijn; acceptatie en overgave
aan de slag wilt met je authentieke kracht/potentieel; van creatie naar manifestatie
je afvraagt: waartoe ben ik hier, wat is mijn (hogere) levensdoel?
je persoonlijkheid wilt verbinden met het hogere, bewuste zelf; bewust zijn
stress wilt ombuigen naar ontspanning; van vechten naar vrijheid
wilt weten wat je beperkt en/of blokkeert
blokkades wilt omzetten in stroming: genieten van leven, relaties, werk en spelen
het grotere in jezelf wilt aanspreken, je kwaliteiten leven!

Recensie:

Soms zijn er van die momenten in je leven, processen waar je jezelf opeens in bevind waarbij je realiseert, dit kan ik niet alleen. Hier heb ik een wijs iemand bij nodig. Iemand die mij kan helpen de weg te vinden die ik in mezelf moet afleggen. Die me helpt de reis te maken naar binnen. Om op te lossen. Om te begrijpen Waarbij vertrouwen voorop staat. En veiligheid. Waarbij ik kan en mag ontdekken welk pad ik insla. Maar dat klankbord nodig is. Een reisbegeleider voor de reizen die ik wil maken, of die ik moet maken. Voor mij is Elisabeth zo’n wijze reisbegeleider. Die mij niet voor gaat langs alle platgelopen paden, maar die mij voorop laat lopen en af en toe de overweging tot een andere richting in fluistert. Om te kijken, om te ontdekken en vooral te voelen of dat pad iets zal toevoegen aan mijn reis. Om na afloop van zo’n reis te kunnen zeggen: ik heb het volbracht, er is iets in mij thuisgekomen.

Elzemarie