De kracht van Venus, natuur retraite, Frankrijk

Saturday 28 May 21:00 - Saturday 04 June 09:00

De kracht van Venus, natuur retraite, Frankrijk
Kaart wordt geladen...

Een liefdevolle natuur retraite om je over te geven aan de energie van je hart. Venus de morgenster, zij komt op en is zichtbaar vlak voor de zon opkomt en staat daarom mede voor ontwaking. Venus zij opent, zij is schoonheid en harmonie, zij is en leeft voor liefde. De kracht open en kwetsbaar te durven zijn, de kracht te leven vanuit het hart in het moment brengt een direct gewaarzijn van de innerlijke schoonheid van jezelf en het leven om je heen. We wandelen door ontluikende natuur, we mediteren, beoefenen qi gong, tekenen en schilderen in de natuur, we reflecteren. Heb je behoefte aan de weg van de liefde, die heelt en transformeert? Toestaan dat je in harmonie bent met dat wat is? Ontdek de weg van het zachte hart op een zeer bijzondere en zuivere plaats in de Pyreneeen, de Sanctuary Terre de Sacha te Corsavy. Leef je innerlijke heiligdom.

Er is in deze natuur retraite plaats voor maximaal 12 deelnemers. Je slaapt op een een- of twee persoonskamer, het eten is vegetarisch en wordt met veel liefde bereid door twee kokkinnen.

Investering programma en verzorgd verblijf op basis van tweepersoonskamer € 775,- (exclusief reis)

Kosten eenpersoonskamer € 70,- extra.

Het programma begint in de avond van de 28e mei met een bord warme soep en wordt afgesloten de 4e juni na het ontbijt. Aanbevolen vlucht zaterdag 28 mei 2016 met Ryanair vertrek Dusseldorf Weeze 18.30 uur aankomst Girona 20.35 uur, retour zaterdag 4 juni Girona 9.00 uur aankomst Weeze 11.10 uur of vertrek Girona 21.00 uur aankomst Weeze 23.10 uur. Als je de laatste vlucht overweegt, zou je een dagje door kunnen brengen in Girona een prachtige oude Spaanse stad. Vanaf vliegveld Girona kan je met een huurauto in een kleine 2 uur naar bestemming rijden. Wij zullen deelnemers naar wens met elkaar in contact brengen, ook als je de gehele reis wil carpoolen.

 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply