Retraite, Openen in Wijsheid

Monday 28 March 14:00 - Friday 01 April 15:00

Retraite, Openen in Wijsheid
Kaart wordt geladen...

Op retraite, zo dichtbij in zo’n uitzonderlijk natuurgebied, de lente voelen, de lente ruiken. Kom de lente ervaren op dit eiland met wuivend helmgras, bruisende zee, eindeloze stranden en lammetjes op de dijk langs het wad.
Zoveel zuiverheid rondom jou nodigt je uit tot zuiverheid binnenin. Waar je jezelf toestaat in zuiverheid te zijn, open je de poort naar wijsheid.
Wijsheid is dat wat kan komen als je je denken los laat, is wat kan spreken als je luistert naar de zuivere stem van je hart.
Ontdek, voel en luister naar deze wijze stem van je hart tijdens de meditatie, qi gong, stilte wandelingen, meditatief tekenen, reflectie en ontspanning. Vernieuw jezelf door deel te nemen aan deze weldaad voor je wezen.
We verblijven in de Brege een erg fijn gebouw met een ronde meditatieruimte en prachtige tweepersoonskamers met openslaande deur naar het bos. Het eten is vegetarisch.

We zullen ook een fiets huren, houd rekening met de kosten hiervan of neem eventueel je eigen fiets mee.

Ervaring retraite Terschelling
Op zoek naar een coachopleiding kwam ik in september 2014 terecht bij Elisabeth de Koning. Het kennismakingsgesprek voelde meteen goed. De opleiding zou starten in augustus 2015. Gelukkig kon ik al eerder iets van Elisabeth en de opleiding ervaren, op de retraite in Terschelling in oktober 2015. In een fijne groep van 10 begeleide Elisabeth ons op een hele warme en natuurlijke manier elke dag iets verder de diepte in. Dieper in de stilte, dieper in de tijdloosheid, dieper in mezelf.

“Wauw wat een mooie ogen”. Op de laatste dag keek ik in de spiegel op mijn kamer en zag ik mezelf. Echt. Dat raakte me. Volg nu de opleiding tot transpersoonlijk coach. Voel steeds meer ruimte, blijheid en verbinding in mezelf en om me heen. Voel dankbaarheid en vertrouwen.   

Renate S.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply