Natuurretraite/training Heel je leven, Vilalte, Frankrijk

Tuesday 06 July 19:00 - Tuesday 13 July 10:00

Natuurretraite/training Heel je leven, Vilalte, Frankrijk
Kaart wordt geladen...
Op waanzinnige locatie op natuurretraite! Heel je leven door ontspanning, bewust zijn, meditatie, qi gong, zwemmen in natuurlijk zwembad en in de bergrivier! Heel je leven door fantastische wandelingen door indrukwekkende bergen. Heel je leven door je te laven aan krachtplekken van de Kelten. Heel je leven door jezelf vrij te geven van wat je ook maar bezwaard. Heel je leven wil geleefd worden door jou. Heel het leven kan een bad van liefde zijn als jij besluit dat dat zo is! Heel je leven is het hele leven toestaan om er te zijn, de bereidheid om alles aan te gaan. Zo wordt jij heel. Herboren worden in een fris nieuw leven, tintelend in verbondenheid met al dat is!
De wereld heeft grote behoefte aan mensen die bewust zijn, de wereld dat zijn wij, vernieuw jij jezelf, dan vernieuw je de wereld.

De natuur is als een grote spiegel om jou heen, zij neemt het zonlicht in zich op en reflecteert het in oneindige variatie naar je terug. Op pad zijn luisterend naar de impulsen van leven en in de resonantie met de natuur. Een dag ga je ook alleen op quest, een innerlijke zoektocht in de natuur, voor veel deelnemers wordt dit als een van de hoogtepunten van de retraite ervaren!

Leiding

Geleiding van het programma door Elisabeth de Koning, spiritueel leraar en leidinggevende van de School voor Bewust Zijn.

Programma en locatie

Je bent op een meditatieve plaats in een schitterend verbouwde oude mas, met een adembenemend uitzicht. Het natuurlijke zwembad wordt gefilterd door planten en rondom je is een wilde natuur van grote schoonheid. Je kan vele wilde dieren ontmoeten, er leven herten, zwijnen, gemzen, wilde paarden, uilen, raven en adelaars.

Je zal mediteren, qi gong beoefenen, tekenen en schilderen, prachtige wandelingen maken en reflecteren op dat wat is. Het merendeel van de activiteiten zullen buiten zijn. Er is programma tussen 08.00 uur en 13.00 uur, na de lunch is er siesta, dan is er programma van 16.30 tot 18.30 uur, s avonds sluiten je af met qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, steeds in afstemming met de omstandigheden en de energie van jou en de andere deelnemers.

Je slaapt op een twee- of driepersoonskamer met eigen sanitair, het eten is vegetarisch en wordt met veel liefde bereidt.

Reis

Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Reis met de auto of vlieg met Ryanair vanaf Eindhoven naar Barcelona, Spanje. Huurauto’s in Spanje zijn goedkoop. Vanuit Barcelona is het nog 3 uur rijden naar locatie. Aanbevolen reis (deze heeft de beste vluchttijden) : 6 juli 2021 Eindhoven 11.00 uur aankomst Barcelona 13.10 uur. Retour 13 juli Barcelona 13.35 uur aankomst Eindhoven 15.50 uur.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply