Natuurretraite/intensive Silent Bliss 2021

Monday 06 December 17:00 - Sunday 12 December 10:00

Natuurretraite/intensive Silent Bliss 2021
Kaart wordt geladen...

Silent Bliss, je heel diep gelukkig voelen, ja dat kan! Wil jij dat ervaren? In deze natuurretraite wordt je meegenomen in de diepte van je eigen hart en spirit.

Naast de stilte is er ook ruimte voor delen en onderzoeken in gesprek. Ook is er een proces dag, waar je vol wordt uitgenodigd de ervaring in te gaan. Alles mag in zachtheid ontstaan. Via de zachte weg in aanraking komen met silent bliss!

We zijn op Can Pinous een spirituele plaats in schitterende natuur in de Franse Pyreneeën.
In december is het vaak zonnig en stabiel weer.

Einde week ga je een dag alleen de natuur in, binnen en buiten kunnen zo samen vallen en een diepe transformerende ervaring brengen.

Accomodatie
Je slaapt op een een- of tweepersoonskamer. Iedere kamer is uniek en met aandacht ingericht.
Het eten is vegetarisch en wordt met veel liefde klaargemaakt.
We beginnen op maandag 6 december met het avondeten, we eindigen zondag 12 december na het ontbijt.
Reis
Autoreis, reken op twee dagen rijden, navigatie Can Pinous, Corsavy, France.
Vliegreis, aanbevolen vlucht: Transavia 6 december 11.55 uur Amsterdam aankomst 14.10 uur Barcelona, vertrek Barcelona 12 december 14.20 uur aankomst Amsterdam 16.50 uur.
In Barcelona huur je een auto het is dan nog een kleine drie uur rijden naar bestemming: navigatie Can Pinous, Corsavy, France.
Wie wil wordt met anderen in contact gebracht om samen te reizen.

Programma-onderdelen
Meditatie, qi gong, stille natuurtochten, meditatief tekenen, quest, transpersoonlijke oefeningen, schrijven, ontspanning en reflectie.

Globaal programma:
08.00 – 09.15 uur qi gong en meditatie
09.15 uur                ontbijt
10.30 – 13.30 uur programma met bovenstaande onderdelen
13.30 uur               lunch
Siesta, you time
16.00 – 18.30 uur programma met bovenstaande onderdelen
18.30 uur              diner
20.30 – 21.45 uur qi gong en meditatie

Voeding
De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde klaargemaakt. Als je een dieet volgt zal de kok daar rekening mee houden.

Intensive
Deze retraite wordt gegeven voor maximaal 9 deelnemers.

Reviews:

“Een retraite bij Elisabeth is een groot cadeau aan jezelf. Elisabeth begeleidt iedereen met respect, warmte en compassie waardoor diepe verbinding ontstaat met jezelf en met anderen. Ik heb ervaren hoe het weer mag stromen. Magisch! Ook de prachtige rustgevende plek en omgeving dragen daaraan bij.”
Maria Ouwehand

“Een prachtige magische omgeving, waar je de roep van de ziel sterker kunt horen en die uitnodigt tot ontdekken wat ontdekt wil worden, in een retraite met Elisabeth maak je een reis in zowel de uiterlijke als de innerlijke natuur. Gun jezelf deze reis!”
Ingrid de Lange

“Een retraite met Elisabeth in de Pyreneeën is voeding voor hart & ziel. M’n hoofd komt er tot rust, waardoor ik de verbinding met mijn lichaam en zeker m’n hart beter kan voelen. De prachtige natuur, de andere deelnemers in de groep, het programma én het heerlijke eten laten de levensenergie weer stromen. Deze ervaring wens ik iedereen toe!”
Tineke

 

 

 

Reserveren

€895,00


Leave a Reply