Natuurretraite Levenskracht

Saturday 23 May 19:00 - Saturday 30 May 10:00

Natuurretraite Levenskracht
Kaart wordt geladen...

Op een magische liefdevolle plek in de Oostelijke Pyreneeën, je opnieuw openen voor de levenskracht, die hier zo rijkelijk voorhanden is. Deze Sanctuary Terre de Sacha voelt als een omarming.
Het omliggende gebied werd al door de Kelten herkend als zijnde van uitzonderlijke energie, we zullen ons met een aantal van hun krachtplaatsen specifiek verbinden.
De bergen hier bevatten veel ijzer, hierdoor zijn de magnetische krachten extra sterk, wij gebruiken dit geschenk ter ondersteuning van transformatieprocessen.
De natuur rondom de sanctuary is adembenemend.
Zo wandelen we bijvoorbeeld via een prachtige afdaling over hele oude paden naar een beeldschone ruisende beek in het dal, waar je ook kan zwemmen.

Heb je zin om met een groep gelijkgestemden een zowel innerlijk- als uiterlijk avontuur aan te gaan dan is dit een bijzondere gelegenheid. Waar je jezelf weer oplaadt, kan je met een nieuwe liefdevolle kracht jouw leven verder vormgeven. Het programma bestaat uit meditatie, natuurtochten, qi gong, tekenen, transpersoonlijke oefeningen en gesprek. Iedere middag is er siësta om te rusten en te genieten op jouw eigen wijze.
Slaapgelegenheid op een- en tweepersoonskamers, het eten is vegetarisch.

Investering € 775,-. Exclusief reis.
Je kan vliegen met Transavia van Rotterdam met vlucht HV5067 op 23 mei om 18.20 uur aankomst Girona(Spanje) 20.10 uur, retour 30 mei vlucht HV5068 20.45 uur Girona aankomst Rotterdam 22.40 uur. Vanaf Girona kan je met een paar deelnemers een auto huren (ongeveer €80,- voor een week) je bent dan in anderhalf uur op bestemming.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.