Natuurretraite Het licht in mij, Frankrijk

Saturday 02 June 19:00 - Saturday 09 June 10:00

Natuurretraite Het licht in mij, Frankrijk
Kaart wordt geladen...
Natuur retraite: Het licht in mij, alles tref ik aan in mij, binnen – en buitenwereld worden hier tot een. Maak een innerlijke reis in bewust zijn.
Een liefdevolle retraite om je over te geven aan de energie van je hart en de natuurlijke helderheid van je geest. De kracht open en kwetsbaar te durven zijn, de kracht te leven vanuit het hart in het moment brengt een direct gewaarzijn van de innerlijke schoonheid van jezelf en het leven om je heen. We wandelen door ontluikende natuur, we mediteren, beoefenen qi gong, tekenen en schilderen in de natuur, we reflecteren. Heb je behoefte aan de weg van open aandacht en helderheid, die heelt en transformeert wat je belemmert en de weg vrijmaakt voor licht oftewel inzicht? Toestaan dat je in harmonie bent met dat wat is? Ontdek de weg van helderheid en een zacht hart op een zeer bijzondere en zuivere plaats in de Pyreneeen.
Leef je innerlijke heiligdom, door licht te brengen in wie je werkelijk bent.
Programma
Het programma begint in de avond van de 2e juni met een bord warme soep en wordt afgesloten de 10e juni na het ontbijt. We starten iedere dag om 8 uur met qi gong en meditatie voor het ontbijt. In de ochtend maken we een prachtige wandelingen. Onderweg zullen we ook mediteren en energieoefeningen doen. Na de lunch is er siesta, in de namiddag is er weer programma met afwisselend qi gong, meditatie, schilderen, transpersoonlijke- en reflectieve oefeningen en wandelen. Na het avondeten sluiten we af met qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, waarbij we onder andere een prachtige tocht zullen maken naar een bergstroom in het dal.
wat het je brengt:
Inzicht
Verdieping en rust
Het ervaren van de zachte kracht van het hart
Delen met gelijkgestemden
De magie van het leven ervaren
Verblijven op een uitzonderlijke plek
voor wie:
Voor wie wil leven vanuit een open hart en een heldere geest, voor wie van de natuur en zuivere plekken houdt, voor wie wil loskomen van het verleden, voor wie van meditatie, qi gong en wandelen houdt, een redelijke conditie is vanwege de bergen gewenst.
doel van de reis
Verfrissen, vernieuwen, de diepte van het hart toelaten en leven, leven in de lichtheid en schoonheid van het nu, genieten van de natuur en niets hoeven.
begeleiding
Elisabeth de Koning, meditatie en retraite begeleider, transpersoonlijk coach en therapeut, hoofd van de School voor Bewust Zijn
accomodatie
We verblijven op een zeer bijzondere en zuivere plaats in de  Oostelijke Pyreneeën, in het afgelegen buitengebied van de gemeente Corsavy. Een liefdevolle omgeving, een centrum waar alleen spirituele groepen komen, dat voel je direct bij aankomst aan de energie. Alles ademt aandacht en schoonheid, alleen al hier verblijven is voeding voor de ziel.
voeding
We eten vegetarische maaltijden die met veel liefde worden klaargemaakt door onze kok Bastiaan Blaauw bij gestaan door zijn dochter Lotus.
Vervoer
Aanbevolen vlucht zaterdag 2 juni 2018 met Transavia vanaf Rotterdam vertrek 18.20 uur aankomst Girona 20.10 uur, retour zaterdag 9 juni Girona  20.45 uur , aankomst Rotterdam 22.40 uur . Je kan natuurlijk ook eerder of later vliegen en een dagje door kunnen brengen in Girona een prachtige oude Spaanse stad. Vanaf vliegveld Girona kan je met een huurauto in een kleine 2 uur naar bestemming rijden. Wij zullen deelnemers naar wens met elkaar in contact brengen, ook als je de gehele reis wil carpoolen. Jouw vervoer is op eigen gelegenheid en op eigen kosten, wel kan je desgewenst met anderen in contact gebracht worden om samen te reizen.

Al met al : Een absoluut geschenk aan jezelf!

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply