Natuurretraite/training Leven in relatie

Friday 18 February 19:00 - Friday 25 February 09:00

Natuurretraite/training Leven in relatie
Kaart wordt geladen...

In de natuurretraite/training Leven in relatie, kan je ruimte maken om te onderzoeken en te mediteren op, wat relateren voor jou betekent. Je relatie tot het leven zelf, tot anderen en een specifieke ander. Je relatie tot de natuur en het universum.

Om uiteindelijk je vermogen te voelen in liefdevolle verbinding te kunnen zijn met al dat is. En jezelf in liefde te kunnen omhelzen in al dat is in jou!

Wat gebeurt er?

Tijdens een natuurretraite communiceer je met de natuur en luister je naar wat er via de natuur in jou wakker wordt. De natuur roept op om meer te leven vanuit je innerlijke natuur. Als je weer gaat leven naar je innerlijke natuur dan wordt het leven moeiteloos, ontspannen, speels. Dan komt de verwondering weer naar boven, dan is zijn in het moment je vreugde.
Met meditatie ga je dieper voelen wie jij bent. En dieper in relatie met al dat is.

Samen met gelijkgestemden neem je ook deel aan een aantal diepgaande transpersoonlijke oefeningen.

Met qi gong kan je de levensenergie in jou voelen en zijn. Bovendien wordt je lichaam erg blij van alle doorstroming, een natuurlijk herstel kan plaatsvinden.

We zijn veel in stilte, ook tijdens de maaltijden en de wandelingen, evenwel gaan we ook in gesprek over wat zich aandient, reflectiemomenten om te verdiepen.

Accomodatie

De natuurretraite vindt plaats op een waanzinnig mooie locatie de mas Vilalte in de Oostelijke Pyreneeën. Het gebouw is schitterend gerenoveerd en je slaapt op een prachtige twee/driepersoonskamer met eigen sanitair.

De natuur is vrijwel onaangetast door mensen en van overweldigende schoonheid. Het uitzicht is ver. Je ademt hier zeer schone lucht. Het sprankelend bronwater stroomt zo uit de kraan. Je bent er hartje winter, het weer is een verrassing, sneeuw, volle zon, storm. Het kan alles je deel zijn. In ieder geval ontsteken we vaak de open haard! Je mediteert in de gloed van het verwarmende vuur!

Programma-onderdelen

Meditatie, qi gong, overdracht over relatie/relateren, stilte wandelingen, meditatief tekenen, transpersoonlijke oefeningen, schrijven, quest, ontspanning en reflectie.

Globaal programma:

08.00 – 09.15 uur qi gong en meditatie
09.15 uur                ontbijt
10.30 – 13.30 uur programma met bovenstaande onderdelen
13.30 uur               lunch
siesta, open ruimte
16.00 – 19.00 uur programma met bovenstaande onderdelen
19.00 uur              diner
20.30 – 21.45 uur qi gong en meditatie

Voeding

De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde klaargemaakt. Als je een dieet volgt wordt daar rekening meegehouden.

Aanbevolen vlucht:

18 februari Transavia Rotterdam 11.50 uur aankomst Barcelona 13.50 uur
25 februari Transavia Barcelona 14.35 uur aankomst Rotterdam 16.50 uur

Deze vlucht heeft de beste tijden, andere vluchten zijn of zeer vroeg of zeer laat.

Vanaf Barcelona kan je met andere deelnemers een auto huren en rijd je in een kleine drie uur naar bestemming.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply