Natuurretraite Verwondering, Vilalte, Corsavy, France

Saturday 11 July 19:00 - Saturday 18 July 09:00

Natuurretraite Verwondering, Vilalte, Corsavy, France
Kaart wordt geladen...
Verwonder je in het heerlijke water, de grandioze bergen… verwonder je over wie jij bent!
 
Een heerlijke week lang tot rust komen en mogen zijn als een kind in verwondering.
Niets hoeven, alles mogen, open zijn naar wat zich voordoet, leven vanuit oorspronkelijkheid, leven in onschuld en puurheid.
 
Meditatie, wandeling, tekenen, schilderen, spelen, bewegen, dansen, zwemmen, stilte, leegte, openheid, vrijheid in verbondenheid.
Ontspannen en opladen, lekker vegetarisch eten en een heerlijk bed, sterren aan de hemel, quest in verwondering.
Een hartverwarmende natuurretraite. Je overgeven aan het licht van de zon. Alles weer zien, ervaren en voelen als nieuw. Je gedragen weten in liefdevolle energie.
Begeleiding: Elisabeth de Koning

Programma en locatie

Vilalte, 66150 Corsavy, Les Pyrenees, Frankrijk

We zijn op een meditatieve plaats met een adembenemend uitzicht, met een natuurlijk zwembad en rondom ons een wilde natuur van grote schoonheid. We zullen mediteren, qi gong beoefenen, tekenen, schilderen en prachtige wandelingen maken. De activiteiten zullen veelal buiten zijn. Start programma op 11 juli met het diner om 19.00 uur. We beginnen alle dagen met qigong en meditatie om 08.00 uur, om 9 uur is er ontbijt en tussen 10.15 uur en 13.00 uur is er programma, na de lunch is het siësta, dan is er programma van 16.30 tot 18.30 uur, s avonds sluiten we af met qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, steeds in afstemming met de omstandigheden en de energie van de deelnemers. En dan de sterrenhemel in de avond…onvergetelijk!

Je slaapt op een tweepersoonskamer met eigen sanitair, het eten is vegetarisch en wordt met veel liefde bereidt.

Reis
Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Aanbevolen wordt te reizen op zaterdag 11 juli met Transavia vlucht HV5135 van 12.25 uur uit Amsterdam naar Barcelona, Spanje, aankomst 14.45 uur van hier kan je met meerdere deelnemers met een huurauto in een kleine drie uur naar bestemming reizen. Retour op 18 juli van Barcelona met vlucht HV5132 om 8.55 uur aankomst Amsterdam 11.20 uur. Samen carpoolen (2 rijdagen) vanaf Nederland is ook een aantrekkelijke optie en in kosten vergelijkbaar of goedkoper. Invoer navigatie: Vilalta, 66150 Corsavy, Frankrijk

Investering
Verzorgd verblijf €560,- (op basis van tweepersoonskamer), programma €495,- totaal €1055,-
Wil je samen reizen, wij brengen je in contact.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply