Natuurretraite Wie ben jij?

Saturday 14 November 18:30 - Wednesday 25 November 10:00

Natuurretraite Wie ben jij?
Kaart wordt geladen...

Natuurretraite ‘wie ben jij?’, neemt je mee de diepte in, ver voorbij je persoon, conditioneringen en overtuigingen. Het zelfonderzoek en de meditaties nodigen je uit voorbij te gaan aan wat je over jezelf denkt te weten, naar het uitzonderlijke wezen dat je bent.
Daarnaast zullen we werken met direct ervaren, oefeningen om in het moment pijnlijke emoties, gevoelens en gedachtegangen die jou niet dienen, aan te gaan. Opdat de oude conditioneringen losgelaten worden en jij vrij bent om steeds meer te zijn die je werkelijk bent.

November is een maand die je de diepte intrekt, de steeds kortere dagen en de donkere nachten roepen om het licht binnenin. Maak ruimte voor liefdevolle aandacht voor jouw Zelf. Voel ook de warmte in de groep, het is geweldig om samen een innerlijke reis te maken, waar jouw meerwaarde voor de groep is dat je juist jezelf voorop stelt en goed voor jezelf zorgt!
En natuurlijk is daar de grootse natuur, stilte wandelingen, heling ervaren in de natuur, twee quests. Iedere avond open haard.

Waar en wat?
Je verblijft in een oude mas op een meditatieve plek met een adembenemend uitzicht, een schitterende tuin en rondom je een wilde natuur van grote schoonheid. Je bevindt je in de Oostelijke Pyreneeën vlakbij Spanje.
Programma onderdelen: Meditatie, qi gong, stilte-wandelingen, transpersoonlijke oefeningen, intuïtief gewaar zijn, kijken in de spiegel, meditatief tekenen en reflectie, deelrondes. Allemaal ingangen tot je diepe zelf en niets is verplicht, je bent vrij!
Herbronnen, je licht moeiteloos weer helder laten schijnen! Bewust zijn!
Veel activiteiten zullen buiten zijn. Er is programma tussen 08.00 uur tot 13.00 uur.
Na de lunch is er siësta.
Vervolgens is er programma van 16.30 tot 18.30 uur.
s Avonds sluiten we af met qi gong en meditatie.
Soms is er ook een dagprogramma.

Steeds in afstemming met de omstandigheden, de energie van jou en de andere deelnemers.

Eten en slapen
Ondertussen wordt er geweldig lekker vegetarisch voor je gekookt.
Je slaapt op een luxueuze en heerlijke tweepersoonskamer met eigen sanitair.

Reis
Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Aanbevolen wordt te reizen of per auto, dat is wellicht vanwege de corona de veiligste optie. Of om op zaterdag 14 november met Transavia van 11.35 uur uit Amsterdam naar Barcelona, Spanje, aankomst 13.45 uur, van hier kan je met meerdere deelnemers met een huurauto in een kleine drie uur naar bestemming reizen. Retour op zaterdag 21 november, maandag 23 november of woensdag 25 november van Barcelona naar Amsterdam.
Invoer navigatie: Vilalta, 66150 Corsavy, Frankrijk

Investering
Op basis van tweepersoonskamer, verzorgd verblijf 8 dagen € 560,- en programma €495,- totaal €1055,-.

Op basis van tweepersoonskamer, verzorgd verblijf 10 dagen € 720,- en programma €635,- totaal €1355,-.

Op basis van tweepersoonskamer, verzorgd verblijf 12 dagen € 880,- en programma €750,- totaal €1630,-.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply