Retraite, Vertrouwen, Frankrijk

Saturday 17 October 19:00 - Saturday 24 October 10:00

Retraite, Vertrouwen, Frankrijk
Kaart wordt geladen...

In de mooiste maand van het jaar, wanneer de bergen goud kleuren en de avonden zwoel zijn, jezelf gunnen je terug te trekken om het ongekende te betreden, om te leren vertrouwen op de levensstroom zelf, om te leren vertrouwen dat wat verschijnt precies is waar je mee kan zijn. Vertrouwen op het grotere wat je draagt, vertrouwen dat al wat je nodig hebt aanwezig is in jouw zelf. Onderdeel van het programma: meditatie, transpersoonlijke oefeningen, qi gong, natuurtochten, meditatief tekenen en ontspanning.
We zijn op een schitterende plek, Sanctuary Terre de Sacha, in de Oostelijke Pyrenee├źn, je slaapt op een een- of tweepersoonskamer, het eten is vegetarisch.

Je kan vliegen met Ryanair van Maastricht naar Girona op 17-10-2015 om 15.40 uur je bent er dan om 17.35 uur vandaar kan je met een paar deelnemers een auto huren je bent dan om 19.30 uur op bestemming en je warme maaltijd staat dan voor je klaar! Retour vlieg je van Girona met Ryanair op 24 -10-2015 om 13.10 uur je bent dan om 15.10 uur in Maastricht.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply