Spirituele verdiepingsdag 28 april, Het ongeziene

Saturday 28 April 10:00 - 17:00

Spirituele verdiepingsdag 28 april, Het ongeziene
Kaart wordt geladen...

Deze meditatie dag richten we ons op het ongeziene. Het ongeziene is dat wat je niet kan benoemen. Waar je ook niet naar kan wijzen. Het gaat over datgene wat voorbij gaat aan vorm.

Het ongeziene is dat wat je niet kan zien, hoe kan je het dan waarnemen? Je kan het o.a. waarnemen door te voelen. En voelen is een erg belangrijke kwaliteit.
Vele mensen missen aarding. Eén van de consequenties van het missen van aarding is dat je niet meer goed kan voelen, want dan zit je onvoldoende in je lichaam en je lichaam geeft je de gelegenheid om te voelen. Voelen kan een poort zijn naar het ongeziene. Ook voelen kan je niet zien. Noch kan je zien of iemand voelt.
Voelen is een belangrijke geleider, contactmaker met het ongeziene.
De meest directe toegang naar het ongeziene is bewust zijn, is aanwezigheid in het ongeziene brengen en uiteindelijk het ongeziene zijn.

Deze verdiepingsdag brengt je uit de lineaire tijd brengen in de tussentijd, toegang tot innerlijke rust, verdieping en zelfinzicht.

Het programma is opgebouwd uit de volgende elementen: meditatie, qi gong, meditatief tekenen, reflectie en ontspanning. Graag meenemen: lunch pakketje, pen en papier, kleurpotloden of krijt, soepele kleding, dikke sokken of sloffen.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply