Natuur retraite Zon innerlijke Zon

Monday 17 July 18:30 - Monday 24 July 10:00

Natuur retraite Zon innerlijke Zon
Kaart wordt geladen...

De spirituele zomer week Zon innerlijke zon is een hartverwarmende natuur retraite in de Franse Pyreneeën. In de zon diep contact maken met de innerlijke zon. De zon staat symbool voor het hart, voor het leven gevende licht en tevens voor helder bewustzijn. Gun jezelf een week waarin je je mag overgeven aan licht, jezelf laten beschijnen en uiteindelijk zelf gaan schijnen. Bewustzijn uitbreiden en gewaar worden hoe je jouw zijn in de wereld kan laten stromen. Liefdevol licht zijn. De wereld heeft grote behoefte aan mensen die bewust zijn, de wereld dat zijn wij, vernieuw jij jezelf, dan vernieuw je de wereld.
De natuur is als een grote spiegel om ons heen, zij neemt het zonlicht in zich op en reflecteert het in oneindige variatie naar ons terug. We zijn op pad, luisterend naar de impulsen van de innerlijke zon, luisterend naar de resonantie met de natuur.

Het programma van deze retraite begint op maandag 17 juli om 18.30 uur met het diner en wordt afgesloten op maandag de 24e juli rond 10 uur. We zullen mediteren, qi gong beoefenen, tekenen en schilderen, prachtige wandelingen maken en reflecteren op dat wat is. De activiteiten zullen vrijwel allen buiten zijn. Er is programma tussen 08.00 uur tot 13.00 uur, na de lunch is er siësta, om lekker met of zonder boek aan het natuurzwembad te liggen. Dan is er programma van 16.30 tot 18.30 uur, s avonds sluiten we af met qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, steeds in afstemming met de omstandigheden en de energie van de deelnemers. Je bent verplicht tot niets en kan kiezen waar je aan mee wil doen. Vilalte is een uitzonderlijke plek, te midden van schitterende natuur van ongelofelijke schoonheid, het heeft bovendien een zwembad gefilterd door planten, alles is er zuiver en oorspronkelijk. Je slaapt op een tweepersoonskamer het eten is vegetarisch.

Aanbevolen vlucht Transavia HV5067 Rotterdam 12.25 aankomst Girona 14.15 uur, retourvlucht Transavia HV5068 Girona 14.50 aankomst Rotterdam 16.45 uur.
Ter plekke kan je een huurauto regelen om in ongeveer twee uur naar bestemming te rijden. Deelnemers worden hiervoor met elkaar in contact gebracht.

Spirituele verdieping
Hartverwarmend zijn
Zijn in grandioze natuur
Delen met gelijkgestemden
Gaan stralen in vrijheid

Reviews 2016 natuurretraite Zon Zijn

Leendert Meijer

De (verbale) begeleiding door Elisabeth is zeer to the point en zij leeft voor waar het programma over gaat.
Kernwoorden die bij mij zij blijven hangen zijn: eenvoud, “hier en nu” aanwezig zijn, dicht bij jezelf blijven, humor, in commune zijn/communicatie, eenheid, genieten in en van het leven zelf. De accomodatie van Vilalte, de directe omgeving van de accomodatie, de flexibele opbouw van het programma, de fijngevoelige afstemming op de deelnemers door Elisabeth vormen in de retraite met elkaar een eenheid waarin de onderdelen elkaar versterken. Ik ben er als herboren uit gekomen.

Helena van Harten

Als deelnemer aan de Zon Zijn retraite (zomer 2016) heb ik me een week lang in een soort van paradijs gevoeld.
De accommodatie Vilalte is zo mooi en de omgeving adembenemend.

Elisabeth kan als geen ander afstemmen op wat je persoonlijk nodig hebt en wat de groep nodig heeft.
Ze weet een zeer warme, veilige sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf mag en kan zijn.
Op liefdevolle en inspirerende wijze helpt Elisabeth je een verdieping te maken en je weer te verbinden met jezelf en alles om je heen.
Door de stilte, de natuur en haar begeleiding heb ik weer rust in mijzelf gevonden en hernieuwde inzichten gekregen over wie ik werkelijk ben
en waar het voor mij omgaat in het leven.
Naast mediteren, chi kung, schilderen en kleine oefeningen was er elke dag voldoende ruimte om te genieten van zon en omgeving.
We hebben dan ook veel gezwommen, gewandeld en het heel goed met elkaar gehad.

Ik ben Elisabeth heel erg dankbaar dat ze weken als deze organiseert.
En ik ben mijzelf dankbaar dat ik me deze week van verdieping, verbinding en heerlijk genieten gegund heb
Als je rust en tijd voor jezelf nodig hebt en je graag wilt verdiepen zijn Elisabeth haar retraites van harte aan te raden!

Laurens van Oeyen

Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters. Deze zomer had ik, wegens omstandigheden, de unieke kans om 2 weken echt iets voor mezelf te doen. Ik wilde dan ook andere mensen ontmoeten, wandelen in de bergen, tot rust komen en vooral geïnspireerd en verrast worden. Al “googlend” kwam ik bij een groepsreis uit genaamd: “Natuurretraite, Zon Zijn, Frankrijk”. Alles waar ik naar op zoek was leek in deze groepsreis verpakt te zijn en Elisabeth kwam me, via de foto’s en een telefoon gesprek, als prettig en ontspannen over.

De retraite was inderdaad prachtig, heeft me verrast en verrijkt. Het was heerlijk ongedwongen, ieder in zijn/haar eigen tempo, met respect voor je (natuurlijke) omgeving, je medemens en vooral voor jezelf. De prachtige omgeving, de superieure accommodatie, het groepsgevoel waarbinnen je zo je zelf kan zijn, de meditatie en Qi Gong ontspannings oefeningen: dit alles op een ongedwongen wijze bij elkaar gebracht door Elisabeth: een oase van rust en een bron van inspiratie.

Steven Bellens

“Deze retraite was voor mij als een geschenk dat uit de hemel kwam gevallen.”

Sandie Meartens

Alles begon toen ik de prachtige foto van de vrouw op de berg zag.
De inhoud van de retraite sprak mij enorm aan en zo nam ik onmiddellijk contact op met Elisabeth.
Het is een van de mooiste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb!
Alles was heel goed geregeld, het programma, zeer lekker eten en we hadden ook nog eens een heel fijne groep.
We waren op een prachtige locatie waar je volledig tot rust komt en jezelf kan zijn, weg van de  drukte, de maatschappij, internet enz.
Het was voor mij een diepgaande week die veel inzichten bracht, je kan volledig luisteren naar je innerlijke stem en in je kracht gaan staan.
Ik ben zo dankbaar dat ik hier aan kon deelnemen.
Dank je lieve Elisabeth,
liefs Sandie

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply