De stille innerlijke ruimte die meditatie brengt kent geen specifieke locatie, reizen in de geest en over de wereld geven mij beide vreugde.
Levend vanuit het hart en met een onderzoekende geest, is diepgaand contact met de ander een basisbehoefte. Gelijktijdig zijn stilte, sensitiviteit en synchroniciteit belangrijke richtingaanwijzers in mijn leven. Hier vloeide als vanzelfsprekend het werk; transpersoonlijke therapie en -coaching, het geven van retraites, en uiteindelijk de School voor Bewust Zijn, uit voort.
De afgelopen 18 jaar gaf ik vele en retraites in binnen- en buitenland, hierin is naast meditatie, qi gong en creativiteit, de natuur als leraar en spiegel erg belangrijk.
Augustus 2011 startte ik de School voor Bewust Zijn. Een tweejarige opleiding tot transpersoonlijk coach. Met grote passie zet ik mij in voor deze school. Vanaf augustus 2015 is de school ook met opleidingsgroepen in Amsterdam.
De school is meer dan een opleiding, het is een warm thuis om samen in vrijheid te onderzoeken, doorvoelen en doorleven, om met geestverwanten samen te zijn en ongekende ruimte te ervaren. Ik geniet enorm van de steeds weer volkomen nieuwe energie van iedere groep, deze nieuwe energie schept mee in wat ontstaat, de school is steeds weer nieuw. De grote transformaties die nodig en gaande zijn op deze wereld starten steeds in het individu, tegelijkertijd kunnen wij elkaar steunen om wakker te worden, dat is de intentie.