Openen in eenheidsbewustzijn

Mijn persoonlijke switch naar openen in eenheidsbewustzijn

In deze video (ook onderaan dit bericht te zien) zie je de voordracht die ik hield tijdens de Switch, het event van Lutske Sytema over de reis van hoofd naar hart in het Posthuis theater.

Ik deel mijn eerste grote switch waarbij ik door een levensbedreigende situatie wakker werd in grote innerlijke kracht. Het was een kracht waarvan ik niet wist dat ik daar onderdeel van kon uitmaken.

Het was niet zozeer mijn kracht of de kracht van iemand anders, het was een goddelijke kracht die mij liet voelen ‘alles is goed’. Een kracht die mij liet voelen ‘je wordt intens liefgehad’. Een kracht waar mijn persoon oploste in de energie van mijn ziel.

Van bewuste ziel naar eenheidsbewustzijn

Mijn tweede grote switch vond plaats tijdens een 24-uurs quest op een berg in Griekenland, van bewuste ziel naar eenheidsbewustzijn. Na deze ervaring was mijn hele persoon opgelost.

Wij zijn hier allemaal toe in staat en maken allemaal onderdeel uit van dat hele grote veld waarin wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Wij kunnen elkaar begrijpen omdat we in essentie worden aangeraakt door hetzelfde: een immense liefde en door een steeds verder expanderend bewustzijn.

Licht en liefde leven

Uiteindelijk zoom ik uit en spreek ik over het horizontale leven hier op aarde en de spirituele verticale dimensie. In het kruispunt van deze twee vindt wakker worden plaats in wat er werkelijk toe doet: Jouw licht en liefde leven!

Heel benieuwd hoe jij het ervaart, ik hoor het graag!

De video is gemaakt door Hessel Sytema

✨ Maandag 5 augustus is er weer een gratis online meditatie, meld je hier aan. Meditatie is altijd in het nu, je neemt oordeelloos waar wat zich voordoet in je wezen. Wees welkom.

Liefs,
Elisabeth de Koning 🌟

Openen eenheidsbewustzijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie