Women's cave

Women’s cave

Het paadje aan je rechterhand en dan de eerste kleine ingang. Het bordje ‘cave’ wijst de weg. De aarde is hier opengespleten en je kan haar binnen gaan.

Het pad loopt steil naar beneden en gaat over in een houten trap, er is niemand. We dalen af, de trap gaat over in een loopbrug uitkomend op een kleine vlonder.

Heilige ruimte

Het is volledig stil, een heilige ruimte laat zich zien. De kalkstenen grot is beeldschoon in kleuren variërend van zachtroze, lila naar lichtbruin, diep oranje, van wit naar licht geel. Haar textuur wisselt van glad naar zeer ruw. Een grote koepel, een hemelgewelf creëert een bescherming voor de wonderen beneden haar. Haar basis gevuld met kraakhelder water. De bodem geheel zichtbaar met zo’n 5 meter diepte. De diameter van de grot zal iets van 30 meter zijn, met uitlopers en rotsen waar je op kan klimmen.

Van de vlonder kan je met een trapje zo het water inglijden. De temperatuur is perfect. Hier zwemmen en drijven is een hemels geschenk.

Al snel doen we onze zwemkledij uit, we voelen ons als godinnen. Het water is zo zacht en liefdevol. We bevinden ons in een van de baarmoeders van de aarde. Het energieveld is hoog en zuiver. Drijvend op onze rug ontvangen we de zegening.

Ongereptheid

Het is adembenemend om hier te zijn. Ik zwem op mijn buik als ik ongemerkt een slok water neem. Hoewel vlakbij zee is dit zoet water. Wat ik proef is onbeschrijfelijk. Het zuiverste bronwater dat ik ooit dronk. Het zoete water heeft een minuscule touch van zout en een rijkdom aan mineralen. Een oerbouillon met de kwaliteiten van miljoenen jaren oud gesteente. Al zwemmend blijf ik steeds kleine slokjes nemen.

Zo zuiver is de ongeschonden aarde, zo zuiver is haar water, zo rijk de mineralen. Dit is de ware aard van ongereptheid, zo mag mijn hart en geest zijn.

Namaste,

Elisabeth de Koning 🌟

✨ Maandag 5 augustus is er weer een gratis online meditatie, meld je hier aan. Meditatie is altijd in het nu, je neemt oordeelloos waar wat zich voordoet in je wezen. Of het nu fysieke gewaarwordingen, gedachten of emoties zijn, je staat het allemaal toe. Wees welkom.

Open dag transpersoonlijke coaching Friesland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie