Retraite dag Gronding, Friesland (Koudum)

01 december 2023 10:00 tot 17:00
/
Investering € 99
01
december

Deelnemen

  Retraite meditatie dag Friesland

  Het klinkt zo vanzelfsprekend, dat je er bent. Ben je er werkelijk? Wat is dat, er helemaal gegrond zijn? Met al je aandacht in het nu, genieten van je eigen aanwezigheid, genieten van het leven in het moment, doe jij dat voldoende? Stevig gegrond in je aardelichaam en de levensenergie laten stromen. Zo belangrijk, zo dichtbij en zo fijn.

  Deze retraite dag nodig ik je uit ruimte te maken voor jouw gronding en ontlading van negatieve energie zodat je nieuwe vitaliteit kan ervaren.

  Retraite dag op vrijdag 1 december 2023

  Deze dag deel je met elkaar de poort naar jouw gronding door meditatie, qi gong en transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en zelfonderzoek. Een dag die je uit de lineaire tijd brengt.

  Gun je jezelf zo’n retraite dag cadeau? Meld je dan aan.

  • Datum retraite dag: vrijdag 1 december 2023
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee
  • Locatie: Centrum 7, Koudum (Friesland)
  • Investering: 99 euro (inclusief koffie, thee, lekkers, fruit en soep tijdens de lunch)

  Graag meenemen: dikke sokken of sloffen zijn fijn (in de ruimten worden geen schoenen gedragen), lunch pakketje (soep is er tijdens de lunch), pen en papier, kleurpotloden of krijt en draag soepele kleding.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Standaard
  99.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje