Retraite dag Goddelijk kind, Friesland (Koudum)

10 september 2023 10:00 tot 17:00
/
Investering € 99
10
september

  retraite dag Friesland kind

  In ieder van ons leeft het Goddelijke Kind. Datgene in jou wat altijd puur, eenvoudig, speels en verwonderd is. In volle verbinding met het leven moeiteloos zijn!

  Deze retraite dag nodig ik je uit ruimte te maken voor de dimensie van het goddelijke kind in jou.

  Retraite dag op zondag 10 september 2023

  Deze retraite dag deel je met elkaar en verdiep je de poort het goddelijke kind door meditatie, qi gong, meditatief tekenen, zelfonderzoek. Met een moedig hart en bemoedigd door je eigen inzichten be-eindig je de dag en ga je bemoedigd naar huis.

  Een dag die je uit de lineaire tijd brengt en tussentijd toegang geeft tot verrassing en lichtheid.

  Gun je jezelf zo’n retraite dag cadeau? Meld je dan aan.

  • Datum: zondag 10 september 2023
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee
  • Locatie: Centrum 7, Koudum (Friesland)
  • Investering: 99 euro (inclusief koffie, thee, lekkers, fruit en soep tijdens de lunch)

  Graag meenemen dikke sokken of sloffen zijn fijn (in de ruimten worden geen schoenen gedragen), lunch pakketje, pen en papier, kleurpotloden of krijt, draag soepele kleding.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje