Retraite weekend Universele liefde, Friesland (Koudum)

09 december 2023 - 10 december 2023
/
Investering € 325
09
december

Deelnemen

  retraite weekend Friesland december 2023

  Universele liefde is liefdevolle verbinding toestaan met al dat is. Ware liefde sluit niets en niemand uit, het brengt alles tot eenheid en daarmee tot diepe vervulling, ontspanning en heling. Universele liefde vraagt om niets en geeft en voedt alles, zoals de zon geen voorkeur heeft en haar licht zonder voorkeur op alles laat vallen.

  Retraite weekend in Friesland (Koudum)

  Tijdens het retraite weekend ‘Universele liefde' in Koudum (Friesland) versterken wij 2 dagen lang de universele liefde in onszelf en elkaar. En daarmee een universeel liefdevol bewustzijn in de wereld.

  Het loslaten dat liefde zich op een specifieke manier zou moeten tonen maakt dat je kan gaan voelen dat de liefde al in jou is, jij bent liefde en je hoeft nergens naar toe om haar te zoeken.

  Jouw hart is zo rijk, zo diep, het doet niets liever dan overstromen en delen als zij vrij mag zijn van de geconditioneerde overtuigingen van het brein. We gaan het hart de leiding geven en koesteren ons daarmee in het universele liefdesveld, waar het hart van nature onderdeel van uit maakt.

  Luister naar je hart

  Het retraite programma bestaat uit diverse meditaties, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen, vroege zondagochtend wandeling, reflectie, gesprek en wat uit zichzelf ontstaat. Steeds is onze basis het luisteren en voelen in het hart.

  En dan is er de grote intentie die je deelt met oneindig vele zielen om de lijdende wereld op te tillen in liefde en bewustzijn. Intense transpersoonlijke oefeningen zullen je hierbij helpen. Evenals het liefdevolle veld van energie wat we met elkaar opbouwen.

  Locatie, maaltijden en accommodatie retraite in Friesland

  Dit retraite weekend vindt plaats op de Nieuweweg 13 in Koudum, Friesland. We starten op zaterdag 9 december 2023 om 10.00 uur en eindigen op zondag 10 december om 17.00 uur.

  We maken gebruik van een prachtige meditatieruimte, de grote lichte zaal voor beweging en de warme zitruimte voor gesprek. Alle 3 de ruimtes ademen een zuivere lichte atmosfeer.

  We eten tijdens de retraite in stilte en de vegetarische maaltijden worden met veel liefde vers bereid. De retraite is inclusief 2 lunches, 1 diners, fruit, lekkers, koffie en thee gedurende de dagen en exclusief overnachting.

  Overnachten weekend

  • Overnachting op locatie: je kan je inschrijven voor gedeeld verblijf op een grote driepersoonskamer inclusief ontbijt € 30,- p.p.per nacht of voor gedeeld verblijf op een kleine tweepersoonskamer, inclusief ontbijt € 25,- p.p.per nacht. In het gebouw is slaapgelegenheid voor 8 deelnemers en het sanitair is gedeeld.
  • Overnachting B&B Perruque, Koudum, eenpersoonskamer €75,-, tweepersoonskamer € 89,-. inclusief ontbijt (plus toeristenbelasting € 1,75 p.p.p.n.).

  Verder zijn er meer B&B’s in de buurt zowel in Koudum, Hindeloopen of Workum.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Deelnemen
  325.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje