Retraite week Kracht van de ziel, Spanje (Malaga, VOL)

06 oktober 2024 - 12 oktober 2024
/
Investering € 1.380
06
oktober

  Retraite Spanje Malaga

  Deze retraite in Spanje is volgeboekt. Ik geef nog 2 andere retraites, in Frankrijk, waar wel plek is:

  1. Van 7 tot 13 september 2024, Transformatie (Oostelijke Pyreneeën)
  2. Van 7 t/m 14 juni 2025, Moeiteloos zijn (Oostelijke Pyreneeën)

  Mag jij je zachte zelf de ruimte geven? In moeiteloosheid zijn met aandacht voor je ware diepe wezen? Jezelf een open hart gunnen in verbinding met wat is en je niet afsluiten uit angst. De bereidheid hebben te blijven in aanwezigheid en voelen hoe er innerlijke leiding beschikbaar blijkt te zijn.

  Samen met gelijkgestemden een week je lichaam, geest en ziel aandacht en liefde geven. Wandelen in de natuur van Gaucín (in de buurt van Malaga), mediteren in een prachtige ruimte, samen qi gong beoefenen in de tuin, tekenen en schilderen vanuit visualisaties, diepgaande transpersoonlijke oefeningen doen en reflecteren.

  Gun jij jezelf zo’n week in Spanje cadeau? Meld je dan aan, er is plaats op deze locatie voor 12 deelnemers.

  Ga direct op deze pagina naar:

  Praktische informatie retraite Spanje

  • Datum retraite Spanje: zondag 6 t/m 12 zaterdag oktober 2024.
  • Tijden: je bent zondag vanaf 17.00 uur welkom t/m zaterdag na het ontbijt.
  • Locatie: Tribu Del Alma, Malaga (Spanje). Alles ademt aandacht en schoonheid, alleen al hier verblijven is voeding voor de ziel.
  • Investering: 1.380 euro (inclusief overnachtingen, programma, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en drankjes).

  Programma retraite: 6 t/m 12 oktober 2024

  Elisabeth de Koning opent de retraite in Spanje op zondag 6 oktober om 19.00 uur met een warme maaltijd en we eindigen zaterdag 12 oktober rond 9.00 uur na het ontbijt. Je bent welkom zaterdag 6 oktober vanaf 17.00 uur.

  We starten iedere dag om 8.00 uur met qi gong in de tuin (bij goed weer) en een meditatie in de binnenruimte. Daarna is er uitgebreid ruimte voor het ontbijt en eigen tijd. Verder in de ochtend maken we prachtige wandelingen. Tijdens deze wandelingen zullen we ook mediteren en oefeningen doen.

  Na de lunch is er siësta. In de namiddag is er programma met afwisselend korte meditaties, visualisaties met schilderen, tekenen, proceswerk en transpersoonlijke oefeningen.

  (tekst gaat verder onder afbeelding)

  Retraite Spanje rivier Malaga

  Maaltijden en vervoer naar Spanje

  De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde vers klaargemaakt. Als je een dieet volgt wordt daar rekening mee gehouden.

  Het vervoer naar Spanje is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter