Viering van de School voor Bewust Zijn 🦢

29 september 2024 10:30 tot 17:00
/
Investering € 33
29
september

Deelnemen

  Viering Friesland School voor Bewustzijn

  De School bestaat dit jaar ruim 12 jaar! Kom je dit met ons vieren op zondag 29 september?

  We organiseren deze dag voor Elisabeth, voor alle oud-deelnemers van de School, om samen te vieren wat de School ons heeft gebracht.

  Programma Viering van de School op zondag 29 september

  We zien de dag voor ons als een gezellig zoemende bijenkorf waar de uitgevlogen bijen van alle jaren School elkaar ontmoeten. Naast ruimte om te kletsen hebben we het volgende programma op hoofdlijnen om de School te vieren:

  • Welkom met koffie, thee & ontbijtkoek
  • 1e ronde in groepjes: dans, stembevrijding, qigong met meditatie, creatief, tarot
  • Lunch zoals je gewend bent: taart, soep, salade en brood worden gemaakt door de koks
  • 2e ronde in groepjes: dans, stembevrijding, qigong met meditatie, creatief, tarot
  • Gezamenlijk moment
  • Afronding

  Praktische informatie

  Het is onze intentie om de organisatie simpel en budgetneutraal te houden.

  • Datum viering: zondag 29 september 2024
  • Tijd: 10.30 – 17.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur met koffie, thee en ontbijtkoek!
  • Locatie: spiritueel centrum 7 op de Nieuweweg 13 in Koudum
  • Bijdrage in de kosten: 33 euro (inclusief programma, koffie, thee, taart en verzorgde lunch)

  Graag zelf meenemen: een eigen bord, soepkom, bestek, kopje, meditatie kussen of matje, dikke sokken of sloffen en kleurpotloden of krijt.

  Bestel je kaartje snel om je plek zeker te stellen, er zijn maximaal 60 plekken.

  Transpersoonlijke coaches op 1 pagina

  Aanvullend werken we aan een pagina op de website waar we alle mensen van de School verzamelen die een eigen praktijk zijn begonnen. Niet alleen om het effect van de School zichtbaar te maken, ook voor mensen die iemand in hun eigen buurt zoeken voor ondersteuning tijdens hun bewustzijnsreis.

  Wil je ook op deze pagina? Stuur dan je naam, adresgegevens, foto van jezelf en/of logo van je onderneming en een stukje tekst (maximum van 400 woorden) naar beeone@elisabethdekoning.nl, dan plaatsen we het.

  We zien je graag op 29 september in Koudum!

  Veel liefs,

  Het feest comité 🥳

  Ykje, Ursula, Marloes, Marjolein, Lambertus & Tineke

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Kaartje
  33.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter