Retraite dag: Moeiteloos Zijn (Utrecht)

dag retraite utrecht bewustzijn

Gun jij jezelf ook een dag, vol ontspanning en inspiratie waarbij je weer dichterbij jezelf komt? Je even niet hoeft na te denken, maar weer terug mag gaan naar het voelen van je lijf. Je de totaliteit weer mag ervaren van het leven zelf en alles even moeiteloos mag zijn.

Op 22 januari 2023 organiseert Bee One een retraite dag om dit weer te ervaren.

Zonder oordeel en liefdevol samenzijn in grote onderlinge verbondenheid. Met als hoger doel: leven in relatie met alles wat er is, vanuit universele liefde en vrijheid. Samen met 35 gelijkgestemden een dag Moeiteloos Zijn. Om vanuit ontspanning en vreugde onze essentie van eenheid en liefde te activeren en weer mee te nemen in ons dagelijks leven.

Dag retraite Werkhoven

Bee One retraite dag: Moeiteloos Zijn

Gun je jezelf zo’n dag cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 35 deelnemers.

 • Datum retraite dag: zondag 22 januari 2023
 • Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
 • Locatie: Samaya, Werkhoven (Utrecht)
 • Investering: 125 euro (inclusief lunch en drankjes)

Wij, net zo verbonden en afgestemd als de bij?

Wanneer we met de intentie van eenheid bijeenkomen, voelen we ons licht, geliefd en gedragen. En bloeien we moeiteloos op. Als we elkaar, net als de bijen, zonder oordeel onze eigen plek gunnen, ontstaat een prachtige, vanzelfsprekende samenwerking.

Vrijheid in verbondenheid

We zijn allen één.. Wanneer we eenheid toelaten, is dat direct voedend en verwarmend. Net als de zon, die straalt en alles doordringt. In liefdevolle eenheid valt alles samen. Daar kunnen we niet eens buiten vallen want we ZIJN de liefde zélf!

Dag retraite groep

Programma retraite dag 22 januari 2023 (Utrecht)

Elisabeth de Koning opent de retraite dag om 10.00 uur en we eindigen rond 17.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur voor koffie en thee.

Naast inspirerende woorden van Elisabeth, kun je deze dag genieten van ontspannende gi gong, meditatie, muziek, transpersoonlijke oefeningen en wat er nodig is op dat moment.

Deelnemen brengt je:

 • een dag helemaal voor jezelf,
 • vol inspiratie en ontspanning,
 • uit je hoofd, naar je hart,
 • samen bewegen en zo je lichaam bewust voelen
 • van alleen zijn naar één zijn; als vanzelf verbinden in een groep,
 • de betekenis ervaren van je echte ik, je essentie en
 • de ervaring dat vele open harten één groot hart kunnen zijn!

Een deelnemer: “Ik ervaarde verbinding met mezelf en met de anderen. Het programma had rust, verdieping en lichtheid. Elisabeth brengt wijsheid in contact met persoonlijke betrokkenheid. Zo’n fijne retraite dag die me lang bij blijft en me opnieuw inspireert.”

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname met een betaallink. We gaan er met z’n allen een stralende bijeenkomst van maken!

Liefs,
Elisabeth de Koning en Team Bee One

Register Now:

Ticket type Ticket Qty: Per Ticket Price:
Standaard
125,00
Quantity: Total

Event FAQs

Krijg ik mijn geld terug als ik ben verhinderd?

Voor deze retraite dag kunnen we niet het geld terruggeven wanneer je bent verhinderd. Wel mag je in overleg met ons het kaartje aan iemand anders geven. 

Programma details

 • 22 January 2023 10:00   -   17:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda