Retraite Licht en intentie, Koudum Friesland

retraite Friesland licht en intentie

Jouw intenties scheppen de wereld, jouw communicatie vindt plaats via licht, het snelt je letterlijk vooruit. Jij bent een wezen van licht, als je dit bewust gaat leven transformeert je bestaan, je lichaam wordt energetisch doorlaatbaarder. Je bent een brandpunt van bewustzijn dat haar straling moeiteloos doorgeeft.

Tijdens de retraite in Friesland ‘Licht en intentie ‘versterken wij drie dagen lang het licht in onszelf en elkaar. En daarmee een liefdevol en helder bewustzijn in de wereld.

Je versterkt je licht lichaam, onderzoekt en creëert nieuwe intenties

Het retraite programma bestaat uit diverse licht meditaties, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen, schrijfopdracht, wandeling, reflectie, gesprek en wat uit zichzelf ontstaat.

En dan is er de grote intentie die je deelt met oneindig vele zielen om de lijdende wereld op te tillen in liefde en bewustzijn. Jouw licht kent een unieke expressie, alle barrières mag je loslaten, het is tijd je licht te laten stromen!

Intense transpersoonlijke oefeningen zullen je hierbij helpen. Evenals het veld van energie wat we met elkaar opbouwen.

Licht

Kerstmis is het feest van de geboorte van het licht, laten wij ons voorbereiden op en ruimte maken voor een voortdurende geboorte van het licht in onszelf.

Mijn intentie die ik graag met jullie deel is de realisatie leven dat alles wat er toe doet zich in het nu ontvouwt. In de tijdloosheid ben ik de gerealiseerde intentie. Gelijktijdig kan ik genieten van intenties die zich kunnen uitvouwen en ontwikkelen in de horizontale dimensie.

De vreugde van het licht leven is groot en bevrijdend!

Locatie, accommodatie retraite Friesland

Retraite Licht en intentie vindt plaats op Nieuweweg 13, Koudum in Friesland. We maken gebruik van een prachtige meditatieruimte, de grote lichte zaal voor beweging en de warme zitruimte voor gesprek. Alle drie de ruimtes ademen een zuivere lichte atmosfeer.

  • Overnachting op locatie: je kan je inschrijven voor gedeeld verblijf op een grote driepersoonskamer inclusief ontbijt € 30,- p.p.per nacht of voor gedeeld verblijf op een kleine tweepersoonskamer, inclusief ontbijt € 25,- p.p.per nacht. In het gebouw is slaapgelegenheid voor 8 deelnemers. (Het sanitair is op de gang).
  • Overnachting bij ‘vrienden op de fiets’ in het tuinhuisje van Familie Vos te Koudum, zij hebben drie tweepersoonskamers inclusief ontbijt €30,- p.p.. bjcvos@gmail.com, 06-10515469.
  • Overnachting B&B Perruque, Koudum, eenpersoonskamer €75,-, tweepersoonskamer €89,-. inclusief ontbijt (plus toeristenbelasting € 1,75 p.p.p.n.) www.perruque.nl.

Beide locaties zijn op loopafstand. Je neemt zelf contact op met de locatie om je verblijf te regelen.

We zijn in stilte tijdens de veganistische maaltijden die met veel liefde worden bereid.

Retraite Licht en intentie is inclusief 3 lunches, 2 diner, fruit, lekkers, koffie en thee gedurende de dagen en exclusief overnachting.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Artikel Biofotonen

Wetenschappers komen langzamerhand tot de ontdekking dat we niet alleen uit atomen en moleculen bestaan, maar letterlijk wezens van licht zijn. Onze weefsels zenden onder andere biofotonen uit. De Russische embryoloog Alexander Gurwitisch publiceerde in 1923 over zwakke fotonenstraling (licht) afkomstig uit levend weefsel. Deze straling bleek een stimulerend effect te hebben op de celdeling van nabijgelegen weefsel.

Licht communicatie

In de jaren zeventig publiceerde Fritz-Albert Popp van de Universiteit van Marburg over een zeer zwakke straling die hij biofotonen noemde. Sindsdien claimt Popp dat het gehele metabolisme afhankelijk is van licht.

Het klinkt misschien vergezocht dat ons lichaam licht uitstraalt. De biofotonen die het menselijk lichaam uitzendt zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar kunnen wel met moderne instrumenten worden gedetecteerd. Het blijkt dat cellen van veel levende organismen biofotonen gebruiken om te communiceren.

Een studie uit 2010 toont aan dat communicatie tussen cellen door middel van biofotonen is vastgesteld bij onder meer planten, bacteriën en niercellen. Ook ons DNA zendt licht uit en zou zelfs afhankelijk zijn van biofotonen.

Biofotonen zijn elementaire deeltjes die worden uitgezonden door een biologisch systeem. Men vermoedt dat ze het resultaat zijn van het energiemetabolisme in onze cellen. De hoeveelheid biofotonen die wordt uitgezonden blijkt net als ons metabolisme te variëren.

Energie uit Zonlicht ontvangen en uitzenden

Het oppervlak van ons lichaam bevat cellen die in staat zijn om energie en informatie uit ultraviolette straling op te slaan. Onderzoekers schreven in 1993 in het Journal of Photochemistry and Photobiology dat menselijke cellen een efficiënt systeem bevatten om fotonen te vangen.

De wetenschap begint te erkennen dat het menselijk lichaam energie en informatie uit zonlicht kan ontvangen en uitzenden. Er wordt steeds meer onderzocht verricht naar de invloed van de zon en de maan op fotonenstraling. Een studie heeft laten zien dat de getijdenkracht, die wordt veroorzaakt door de zon en de maan, bepaalde eigenschappen van plantengroei op aarde reguleert.

Intenties en biofotonen

Zelfs onze intenties zijn gebaseerd op biofotonen, zo blijkt uit een stuk in het tijdschrift Investigación clinica getiteld ‘Evidence about the power of intention’. Intentie kan worden gezien als een gedachte om iets te bereiken. Gedachten kunnen alles om ons heen beïnvloeden, waaronder ook mensen. Lichtdeeltjes (biofotonen) die worden uitgezonden door ons lichaam lijken de drijvende kracht achter intenties te zijn.

Onze intenties opereren als coherente frequenties die in staat zijn om moleculaire structuren of materie te veranderen. Het is aangetoond dat de energie van gedachten de omgeving kan veranderen, aldus de auteur in het tijdschrift.
Kortom: we zijn meer dan de atomen en moleculen waar ons lichaam uit bestaat. We zijn wezens die licht uitzenden, communiceren met licht en bestaan uit licht.

Dit toepasselijke artikel is geschreven door Sayer Ji .

Register Now:

Ticket Type:

Ticket Qty:
Per Ticket Price: 425,00
Quantity: Total

Programma details

  • 9 December 2022 10:30   -   11 December 2022 17:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda