Retraite week op Terschelling: Levenskracht

terschelling retraite week

Gun jij jezelf ook een week vol ontspanning waarbij je weer dichterbij jezelf komt? Je even niet hoeft na te denken, maar weer terug mag gaan naar het voelen van je lijf. Dan is deze retraite week op Terschelling een bijzondere gelegenheid waar je jezelf oplaadt met nieuwe liefdevolle kracht.

Van 26 maart tot 31 maart 2023 organiseert Elisabeth de Koning een retraite week op Terschelling om ruimte te maken voor levenskracht.

Zonder oordeel en liefdevol samenzijn in grote onderlinge verbondenheid. Communiceren in directe relatie met de prachtige natuur, leven naar je innerlijke natuur en luisteren naar wat er via de natuur in jou wakker wordt. Als je weer gaat leven naar je innerlijke natuur dan wordt het leven moeiteloos, ontspannen en speels. Dan komt de verwondering weer naar boven, dan is zijn in het moment je vreugde.

Samen met 15 gelijkgestemden een week de levenskrachten laten stromen, jouw denken loslaten en luisteren naar je ware natuur en de stem van je hart.
locatie retraite week Terschelling

Retraite week Levenskracht

Gun je jezelf zo’n dag cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 15 deelnemers.

 • Datum retraite week: zondag 26 maart tot vrijdag 31 maart 2023
 • Tijd: zondag starten we om 15.00 uur tot vrijdag vrijdag 13.00 uur
 • Locatie: De Folkshegeskoalle, de Brege in Hoorn op Terschelling
 • Investering: 1.119 euro (inclusief overnachting, programma, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en drankjes)

Een week in de natuur op Terschelling

Zo dichtbij in zo’n uitzonderlijk natuurgebied, de lente voelen en ruiken. Kom het ervaren op dit eiland met wuivend helmgras, bruisende zee, prachtige bossen, eindeloze stranden en lammetjes op de dijk langs het wad.

Programma retraite week 26 t/m 31 maart 2023

Elisabeth de Koning opent de retraite week op 26 maart om 15.00 uur en we eindigen 31 maart rond 13.00 uur. Je bent welkom zondag vanaf 14.30 uur voor koffie en thee.

Naast inspirerende woorden van Elisabeth, kun je deze week genieten van ontspannende gi gong, meditaties, muziek, transpersoonlijke oefeningen, tekenen, schilderen, stille natuurtochten, wandelingen en gesprek. Iedere middag is er siësta om te rusten en te genieten op jouw eigen wijze.

We verblijven deze retraite week in de Brêge, een erg fijn gebouw met een ronde meditatieruimte en prachtige tweepersoonskamers met openslaande deur naar het bos. Het eten tijdens de retraite week is vegetarisch. Bij het ontbijt maak je je lunchpakketje klaar.

Retraite Terschelling 2023

Qigong oefeningen

We beginnen de dag met qi gong in de natuur van Terschelling. Dit zijn eenvoudige lichaamsoefeningen met een enorme impact op je energielichaam, het wordt ook wel Chinese yoga genoemd. Deze oefeningen worden gedragen door energie en je gebruikt verbazingwekkend weinig spierkracht.

Yin en yang meridianen worden in harmonie gebracht. Je bent in relatie met het grote veld van qi, de alomvattende levensenergie. Omdat iedereen de bewegingen vrijwel synchroon maakt, kan je ook moeiteloos de energie voelen stromen in de groep, deze is niet persoonlijk maar wel heel dragend.

In het nu met qigong

Je krijgt met qigong toegang tot het ervaren van een universele verbinding, dit werkt helend, op meerdere niveaus kan een natuurlijk herstel plaatsvinden. Het is een heel waardevolle voorbereiding op de meditatie, je bent uit je hoofd gekomen in je stromende lichaam en daarmee in het nu!

Meditatie

Meditatie draagt het hele programma van de retraite week, steeds terugkomen in de stille diepte voor heling en integratie. Meditatie is het hele diepe thuiskomen in jezelf. Aandacht hebben, steeds opnieuw voor dat wat is in jou in het nu.

Iedere meditatie begint met enkele minuten begeleidende woorden die je jouw binnenwereld inleiden. Aansluitend op de stille zitmeditatie is er een ontspannende ligmeditatie met meditatieve muziek.

Deelnemen aan de retraite brengt je:

 • een week helemaal voor jezelf vol inspiratie en ontspanning,
 • uit je hoofd, naar je hart,
 • voelbare innerlijke ruimte,
 • toegenomen levenskracht en vitaliteit,
 • enthousiasme voor het leven,
 • contact met de magie van het leven,
 • vertrouwen in je scheppende kracht en
 • liefde voor jezelf en het geheel!

Vernieuw jezelf door deel te nemen aan deze weldaad voor je wezen. Waar je jezelf toestaat de levenskracht echt toe te laten, zal je vitaliteit en enthousiasme voor het leven toenemen!

Liefs,
Elisabeth de Koning

Register Now:

Ticket type Ticket Qty: Per Ticket Price:
Tweepersoonskamer 1.119,00
Eenpersoonskamer 1.269,00
Quantity: Total

Programma details

 • 26 March 2023 15:00   -   31 March 2023 13:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda