Natuurretraite/training Vrijheid, Terschelling

Monday 21 March 14:00 - Sunday 27 March 15:00

Natuurretraite/training Vrijheid, Terschelling
Kaart wordt geladen...

Natuurretraite Terschelling Vrijheid: vrije natuur, vrije ruimte, vrij zijn! Vrijheid als innerlijke staat. Vrij van verplichtingen, vrij van conditioneringen, vrij van al dat belemmert jouw prachtige zelf te zijn. Meditatie, qi gong, vele wandelingen over het strand en langs de zee, door de duinen en het bos,  tekenen, ontspannen en verdiepen. Veel programma is buiten.

Wat brengt het je?

  • Jezelf vrijheid geven
  • Jezelf vrij maken van dwang
  • Een open geest en een open hart ervaren
  • De vrijheid van mogen struinen in vrije natuurlijke ruimte
  • Vrije ademhaling
  • Stress vrij, ontspannen en vitaal zijn
  • Vrijheid als pad naar hernieuwde creativiteit en zingeving

Wat gebeurt er?

Tijdens een natuurretraite communiceer je met de natuur en luister je naar wat er via de natuur in jou wakker wordt. De natuur roept op om meer te leven vanuit je innerlijke natuur. Als je weer gaat leven naar je innerlijke natuur dan wordt het leven moeiteloos, ontspannen, speels. Dan komt de verwondering weer naar boven, dan is zijn in het moment je vreugde.
Met meditatie ga je dieper voelen wie jij bent. En dieper in relatie met al dat is.

Met qi gong kan je de levensenergie in jou voelen en zijn. Bovendien wordt je lichaam er erg blij van alle doorstroming, een natuurlijk herstel kan plaatsvinden. De winter roept op tot verstilling, na de drukke december maand zonder verplichtingen in vrijheid zijn.

We zijn veel in stilte, ook tijdens de maaltijden en de wandelingen, evenwel gaan we ook in gesprek over wat zich aandient, reflectiemomenten om te verdiepen.

Locatie en accommodatie

Terschelling is een absoluut uniek eiland en de oversteek met de boot nodigt je uit alles wat je niet nodig hebt, achter te laten op de vaste wal. De lucht is er schoon, er is geen lucht- of licht vervuiling, de nachten zijn nog echt donker en stil, lekker slapen dus! De natuur is beschermd en oorspronkelijk, de zee een feest dat iedere dag anders is.

De Folkshegeskoalle is een prachtige plek midden in het Hoornse bos, we zitten daar in gebouw De Brege, een rond gebouw met een prachtige meditatie ruimte met uitzicht op het bos en daaronder de slaapkamers. En het is er stil, zo heerlijk stil!

Je hebt een heerlijke kamer met eigen sanitair en een schuifdeur zo het bos in. Investering op basis van een tweepersoonskamer: € 1175,- (eenpersoonskamer € 155,- extra) Maaltijden zijn vegetarisch.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply