Verdiepingsdag, aanwezig in je hart

Sunday 25 June 10:00 - 17:00

Verdiepingsdag, aanwezig in je hart
Kaart wordt geladen...

Ruimte maken om je te verbinden met je hart, te luisteren naar je hart, om te verzinken in het hart, om te voelen hoe je in waarheid kan leven. Een zachte dag met meditatie, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en ontspanning, reflectie en muziek. Een dag zowel om te ontspannen als wel om op te laden in rust en met gemak. Gun jezelf de ruimte om uit je hoofd in je hart en voelen te komen. We zijn in de heerlijke grote ruimte van Studio Seven, hartje stad en o zo stil!

Meditatie brengt je helemaal in het nu, brengt ruimte in je geest, rust in je denken, opent de stille diepte van je hart. Het hart, huis van de inwonende godheid. Qi gong is laagdrempelig, eenvoudige oefeningen maken van je lichaam weer een geheel, stromende meridianen, de Chi ofwel de levensenergie wordt voelbaar, harmonie in lichaam en zijn, regulatie van emoties en dat alles met weinig inspanning.

Als je benieuwd bent naar de School voor Bewust Zijn is meedoen met een verdiepingsdag een goede gelegenheid om hiermee kennis te maken.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply