Wat ik wel ben

Ik geef over wat ik niet ben aan wat ik wel ben

Ik geef over wie ik niet ben aan wie ik wel ben.

Op momenten in jouw leven dat het verwarrend is, dat het niet werkt, wat dan ook, dat je niet hier en nu kan zijn, om wat voor reden ook, dan zal het je ondersteunen, door je te herinneren, misschien bijna als een mantra hardop te benoemen,

“ik geef over wat ik niet ben aan wat ik wel ben”.

Alles wat jij niet bent kent tijdelijkheid, dat wat je wel bent is tijdloos en oneindig veel krachtiger dan welke disbalans die zich ooit in jou kan voltrekken.

En blijf maar overgeven wat je niet bent aan wat je wel bent.

Wees met heel je aandacht vol aanwezig en wees je gewaar dat als die volle aandacht er is, dat er een hele diepe ontspanning kan plaatsvinden. En die diepe ontspanning kan plaatsvinden omdat dat wat jij niet bent zich overgeeft aan wat je wel bent. Dat is de diepste ontspanning die je kan ervaren. Wat ik niet ben geef ik over aan wat ik wel ben.

Toch heb ik een tijdje mogen ervaren wat ik niet ben om de weldaad te kunnen ervaren wat overgave is aan wat ik wel ben. Ik ben oneindige ruimte, een oneindig bewustzijnsveld en allen in dit veld kan ik moeiteloos voelen, voorbij naam en vorm. En blijf het maar overgeven wat je niet bent, geef het maar over aan wat je wel bent.

Liefs,
Elisabeth de Koning 🌟

✨ Maandag 13 mei is er weer een gratis online meditatie, meld je hier aan. Meditatie is altijd in het nu, je neemt oordeelloos waar wat zich voordoet in je wezen. Wees welkom.

✨ Op vrijdag 19 april 2024 is er een retraite dag bij mij te Koudum in Friesland met als thema Standvastigheid. Hier vind je alle informatie.

Wie ik wel ben

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie