Retraite dag Lichter leven, Utrecht (Werkhoven)

01 oktober 2023 10:00 tot 17:00
/
Investering € 125
01
oktober

  Retraite dag Utrecht 2023

  Deze retraite dag heeft al plaatsgevonden. Bekijk mijn actuele agenda voor 2024.

  Gun jij jezelf ook een dag vol ontspanning en inspiratie waarbij je weer dichterbij jezelf komt? Je even niet hoeft na te denken, maar weer terug mag gaan naar het voelen van je lijf en het luisteren naar je hart. Om van daaruit liefde, lichtheid en creativiteit moeiteloos te laten stromen.

  Op 1 oktober 2023 organiseert Bee One onder leiding van Elisabeth de Koning een retraite dag om dit weer te ervaren.

  Zonder oordeel en liefdevol samenzijn in grote onderlinge verbondenheid. Met als hoger doel: leven in relatie met alles wat er is, vanuit universele liefde en vrijheid. Samen met 20 gelijkgestemden een dag vol ontspanning en vreugde.

  Bee One retraite dag: Lichter leven

  Gun je jezelf zo’n dag cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 20 deelnemers.

  • Datum retraite dag: zondag 1 oktober 2023
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
  • Locatie: Samaya, Werkhoven (Utrecht)
  • Investering: 125 euro (inclusief lunch en drankjes)

  Wij, net zo verbonden en afgestemd als de bij?

  Wanneer we met de intentie van eenheid bijeenkomen, voelen we ons licht, geliefd en gedragen. En bloeien we moeiteloos op. Als we elkaar, net als de bijen, zonder oordeel onze eigen plek gunnen, ontstaat een prachtige, vanzelfsprekende samenwerking.

  Vrijheid in verbondenheid

  We zijn allen één.. Wanneer we eenheid toelaten, is dat direct voedend en verwarmend. Net als de zon, die straalt en alles doordringt. In liefdevolle eenheid valt alles samen. Daar kunnen we niet eens buiten vallen want we ZIJN de liefde zélf!

  Programma retraite dag 1 oktober 2023 (Utrecht)

  Elisabeth de Koning opent de retraite dag om 10.00 uur en we eindigen rond 17.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur voor koffie en thee.

  Naast inspirerende woorden van Elisabeth, kun je deze dag genieten van ontspannende gi gong oefeningen, meditatie, muziek, transpersoonlijke oefeningen en wat er nodig is op dat moment.

  Deelnemen brengt je:

  • een dag helemaal voor jezelf,
  • vol inspiratie en ontspanning,
  • uit je hoofd, naar je hart,
  • samen bewegen en zo je lichaam bewust voelen
  • van alleen zijn naar één zijn; als vanzelf verbinden in een groep,
  • de betekenis ervaren van je echte ik, je essentie en
  • de ervaring dat vele open harten één groot hart kunnen zijn!
  Wil je een innerlijke reis maken in liefdevol bewust zijn? Letterlijk het licht ontvangen om opnieuw uit te laten stromen, leef je licht. Wees welkom.

  Deelnemers vorige editie:

  "Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron, ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend; een mooi begin van een nieuw jaar!"

  Ik ervaarde verbinding met mezelf en met de anderen. Het programma had rust, verdieping en lichtheid. Elisabeth brengt wijsheid in contact met persoonlijke betrokkenheid. Zo’n fijne retraite dag die me lang bij blijft en me opnieuw inspireert.”

  We gaan er met z’n allen een stralende bijeenkomst van maken!

  Liefs,
  Elisabeth de Koning en team Bee One

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter