Inspiratie-avond Switch van hoofd naar hart en van denken naar voelen, Heerenveen

27 september 2023 19:00 tot 22:30
/
Investering € 35
27
september

  Lezing bewust zijn Friesland

  Lezing De Switch

  Op woensdagavond 27 september 2023 ben ik door Lutske Sytema uitgenodigd om als spreker onderdeel te zijn van De Switch. Ik doe een lezing over 'De Switch' en wat dit vanuit universeel perspectief kan betekenen. Anderen nemen je mee in hun levensveranderende switch, in meditatie of oefening. Een veelzijdige avond, waarin we samen verbinden in bewust zijn.

  Lutske: 'Zo’n moment in je leven dat je je realiseert dat het nooit meer hetzelfde zal zijn. Het is alsof het licht ineens aan gaat, of eerst uit. Een ‘voor en een na’. Onomkeerbaar en allesbepalend.

  Dat is De Switch. Een inzicht, een gebeurtenis, een cadeau waar je wel of niet op zat te wachten. Vrijwel altijd gaat het om de switch van hoofd naar hart, van denken naar voelen. Een hunkering of beweging naar verdieping en betekenisgeving. Je ziel, of je intuïtie, roept je tot de orde. Soms vriendelijk, soms dwingend.

  De Switch brengt je dichter bij de bedoeling, naar dat wat klopt en waar is voor jou. Al is de weg ernaartoe vaak hobbelig. Het is anders.

  Het moet anders. Het kan anders.

  Maar hoe? Laat je inspireren door de sprekers met pure, kwetsbare en unieke versies van hun switch. Is het een avond alleen maar luisteren? Zeker niet. Je hebt een belangrijk aandeel in het geheel en je wordt uitgenodigd om zelf ook je licht op te steken'.

  Programma inspiratie-avond

  • Datum inspiratie-avond: woensdag 27 september 2023
  • Tijd: aanvang vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Locatie: Posthuis Theater in Heerenveen
  • Investering: 35 euro

  Sprekers:

  1. Lutske Sytema
   Lutske is initiator van De Switch. Zij leeft de missie om mensen met elkaar te verbinden vanuit het hart. De plek waar echtheid, waarheid en kwetsbaarheid huist, zodat de wereld steeds een beetje lichter wordt. Haar leven kent een duidelijke switch: het moment dat haar hart haar tot de orde riep en ze de stem van haar intuïtie niet langer kon negeren. Het gevolg? Ze gooide haar ‘perfect picture life’ rigoreus om en stapte in ‘het grote onbekende’. Ze vond zichzelf opnieuw uit en ontdekte een wereld waarin toeval niet bestaat.
  2. Lisette Dijkstra - Jorritsma 
   Lisette is als kind al 'gifted' met een sterke intuïtie en staat van jongs af aan in contact met het onzichtbare. Ze realiseert zich vroeg dat wat zij waarneemt, niet voor iedereen normaal is en stuit regelmatig op onbegrip. Inmiddels is Lisette Holistisch Therapeut en werkt ze volledig vanuit deze kracht en gave. Een hobbelige weg ging hieraan vooraf, waarin gaan staan voor wie je daadwerkelijk bent, de leerschool was. Inmiddels begeleidt ze groepen en individuen hun ware potentieel te leven. Lisette neemt ons mee in een geleide meditatie om contact te maken met de stem van jouw intuïtie. Wat wil die jou zeggen?
  3. Jeanine Koning
   Jeanine is een vrouw van het lichaam en van lichaamswijsheid. Als osteopaat werkt ze dagelijks met vrouwen en kent ze het vrouwenlijf van binnen en buiten. Door fysieke aanraking komt er van alles in beweging: het fysieke proces, maar ook mentaal, emotioneel en energetisch. Dit alles is met elkaar verbonden. ‘Voelen doe je met je lijf’, aldus Jeanine. Het lichaam liegt nooit en geeft jou continu signalen. Hoe sta jij in contact met je lijf? Luister jij naar wat het je te zeggen heeft? Jeanine neemt je via je lijf mee naar je gevoelswereld en leert je hoe het contact met je lijf versterkt.
  4. Saakje Bakker
   Saakje is facilitator, coach en dol op alles met woorden, maar vooral ´aanwakkeraar’. Deze avond deelt ze haar rauwste reis, die van haar kinderloosheid. Van haar ongeleefde leven. Hoe ze uit haar hoofd kwam, trouw werd aan haar hart en zingeving vond. Niet bang om taboes te doorbreken en de roze olifant te benoemen. Puur, met humor en een tikje schurend.
  5. Elisabeth de Koning 
   Elisabeth heeft haar eigen School voor Bewust Zijn en spiritueel centrum, begeleidt retraites over de hele wereld en schreef het boek ‘Het nieuwe zijn’. Ze heeft toegang tot een bron van universele wijsheid en weet je hiermee te raken. Haar kijk op de wereld is eye-openend, zowel vanuit het perspectief van het individu als de gehele mensheid. Wat betekent bewustwording eigenlijk en waartoe dient een switch? Inspirerend, verhelderend en vanuit een ander perspectief dan je misschien gewend bent.
  6. Muziek door Elja Verheij
   Elja maakt muziek vanuit het diepste van haar ziel. Puur, rauw en waarachtig. Geen filters. Haar missie met muziek is om te verbinden vanuit echtheid, om te kunnen zijn wie je daadwerkelijk van binnen bent.

  Laat je raken, inspireren en switch ook jouw licht.

  Wil je bij deze lezing aanwezig zijn of heb je vragen? Er zijn kaarten beschikbaar via het Posthuis Theater of stuur een bericht naar Lutske. Je kunt geen kaarten bestellen via mijn website.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning en Lutske Sytema

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje