Inspiratie-avond Switch in liefde en relatie, Terherne (Friesland)

01 maart 2024 19:00 tot 22:30
/
Investering € 44
01
maart

  Lezing Friesland de Switch 2024

  Deze lezing heeft al plaatsgevonden. Bekijk mijn actuele agenda voor 2024.

  Lezing De Switch (Friesland)

  Op vrijdagavond 1 maart 2024 ben ik door Lutske Sytema uitgenodigd om als spreker onderdeel te zijn van De Switch. Ik geef een lezing over 'De Switch' in liefde en relaties in de nieuwe tijd.

  Waarom gaan wij relaties aan? Wat verandert er in relaties als ons bewustzijn groeit? Welke dynamieken zijn er binnen relaties? En wat voor patronen herken jij in je leven als het over de liefde gaat? Bestaat er zoiets als ‘het nieuwe relateren’ in deze veranderende wereld?

  Lutske: 'Een inzicht, een gebeurtenis, een cadeau waar je wel of niet op zat te wachten. Vrijwel altijd gaat het om de switch van hoofd naar hart, van denken naar voelen. Een hunkering of beweging naar verdieping en betekenisgeving. Je ziel, of je intuïtie, roept je tot de orde. Soms vriendelijk, soms dwingend.

  De Switch brengt je dichter bij de bedoeling, naar dat wat klopt en waar is voor jou. Al is de weg ernaartoe vaak hobbelig. Het is anders.

  Het moet anders. Het kan anders.

  Deze avond nemen we je mee in de laag onder de conventies en culturele aspecten van liefde en relaties. Je leert patronen en onderliggende angsten herkennen.

  Laat je inspireren door de sprekers met pure, kwetsbare en unieke versies van hun switch. Is het een avond alleen maar luisteren? Zeker niet, er is ruimte tot vragen en interactie'.

  Wees welkom in een warme, kleine en ‘smûke’ setting op een plek in Friesland waar de liefde continu wordt gevierd, de trouwlocatie in de Tsjerke in Terherne.

  Programma lezing

  • Datum lezing: vrijdag 1 maart 2024
  • Tijd: aanvang vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Locatie: Tsjerke, Buorren 46, in Terherne (Friesland)
  • Investering: 44 euro

  Sprekers:

  1. Lutske Sytema
   Lutske is initiator van De Switch. Zij leeft de missie om mensen met elkaar te verbinden vanuit het hart. De plek waar echtheid, waarheid en kwetsbaarheid huist, zodat de wereld steeds een beetje lichter wordt. Haar leven kent een duidelijke switch: het moment dat haar hart haar tot de orde riep en ze de stem van haar intuïtie niet langer kon negeren. Het gevolg? Ze gooide haar ‘perfect picture life’ rigoreus om en stapte in ‘het grote onbekende’. Ze vond zichzelf opnieuw uit en ontdekte een wereld waarin toeval niet bestaat.
  2. Elisabeth de Koning 
   Elisabeth heeft haar eigen School voor Bewust Zijn en spiritueel centrum, begeleidt retraites over de hele wereld en schreef het boek ‘Het nieuwe zijn’. Ze heeft toegang tot een bron van universele wijsheid en weet je hiermee te raken. Haar kijk op de wereld is eye-openend, zowel vanuit het perspectief van het individu als de gehele mensheid. Wat betekent bewustwording eigenlijk en waartoe dient een switch? Inspirerend, verhelderend en vanuit een ander perspectief dan je misschien gewend bent. Lees mijn blog over Liefde en relatie 💛
  3. Muziek door Elja Verheij
   Elja maakt muziek vanuit het diepste van haar ziel. Puur, rauw en waarachtig. Geen filters. Haar missie met muziek is om te verbinden vanuit echtheid, om te kunnen zijn wie je daadwerkelijk van binnen bent.
  4. Milou van der Wolk
   Trainer, coach en trainingsacteur, met als specialisatie lichaamsgericht en systemisch werken.

  Laat je raken, inspireren en switch in liefde.

  Wil je bij deze lezing aanwezig zijn of heb je vragen? Er zijn kaarten beschikbaar via Lutske haar website, je kunt geen kaarten bestellen via mijn website.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning en Lutske Sytema

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter