Open dag opleiding transpersoonlijk coach, Friesland (Koudum)

24 augustus 2024 14:00 tot 17:00
/
Investering € 0
24
augustus

Deelnemen

  Open dag Friesland opleiding

  Ga direct op deze pagina naar:

  De School voor Bewust Zijn

  De School voor Bewust Zijn biedt een tweejarige opleiding tot transpersoonlijk coach (in Koudum, Friesland). Transpersoonlijk betekent het persoonlijke overstijgend, afgestemd raken op je grotere wezen en van daaruit leven en handelen.

  • De School voor Bewust Zijn creëert een ruimte waarin jij jezelf in vrijheid onderzoekt en jezelf steeds dieper leert kennen.
  • Je leert luisteren naar de innerlijke leraar, je gevoelens en intuities.
  • De opleiding tot transpersoonlijk coach werkt niet met vastomlijnde methodieken, altijd in het moment wordt afgestemd op wat (nodig) is.

  Voor dit schooljaar (start in september 2024) zijn er nog 3 plaatsen vrij. Je bent heel welkom bij de open dag van zaterdag 24 augustus 2024.

  Programma open dag 24 augustus

  Elisabeth start deze dag om 14.00 uur met een korte ronde en daarna gaan we met elkaar qi gong oefeningen doen in de grote zaal en mediteren. Verder gaan we een transpersoonlijke oefening doen, tekenen en schilderen vanuit een visualisatie, is er een voordracht en zal Melina een dansoefening begeleiden.

  De dag vindt plaats in de prachtige ruimtes van de School voor Bewust Zijn aan de Nieuweweg 13 te Koudum.

  Kom je het zelf ervaren? 💓✨ Meld je gratis aan.

  (tekst gaat verder onder afbeelding)

  Retraite dag Friesland transpersoonlijk coach

  Praktische informatie

  Gun je jezelf zo’n middag? Meld je dan aan.

  • Datum: zaterdag 24 augustus 2024
  • Tijd: 14.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur met koffie en thee
  • Locatie: spiritueel centrum 7 op de Nieuweweg 13 in Koudum, Friesland
  • Investering: gratis (inclusief koffie, thee, iets lekkers voor tussendoor).
  • Graag meenemen: dikke sokken of sloffen zijn fijn (in de ruimten worden geen schoenen gedragen), pen en papier, kleurpotloden of krijt en draag soepele kleding.

  Wil je alvast online kennismaken met Elisabeth? Meld je dan aan voor de begeleide online meditatie op maandagavond van 1 juli en 5 augustus.

  De School:

  • waar je leert jouw authentieke zelf te gebruiken als basis voor coaching, als basis voor communicatie.
  • die ont-stresst en ontspant.
  • die een poort is naar een zinvol bestaan.
  • waar je leert in liefde leven en doorgeven…een leven in verbinding.

  Veel liefs van Elisabeth

  Open dag transpersoonlijke coaching Friesland

  Elisabeth de Koning

  Open dag Friesland Melina Zandbergen

  Co-trainer Dans en stembevrijding Melina Zandbergen

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Standaard
  Gratis
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter