Retraite dag Standvastigheid, Friesland (Koudum)

17 mei 2024 10:00 tot 17:00
/
Investering € 99
17
mei

Deelnemen

  Retraite dag Friesland mei 2024

  Hoe meer je je spiritueel ontwikkelt, hoe vaker je zal tegenkomen dat anderen andere paden bewandelen en je niet altijd kunnen volgen in jouw wijze van leven en zijn. Dan is het nodig standvastig te blijven en op jouw eigen twee voeten te staan, ondanks tegenstand, blokkades of tegenwerking.

  Trouw blijven aan de waarheid die in jou leeft en de keuzes die daaruit voortvloeien. Deze retraite dag zal je bekrachtigen om de lichte weg te blijven bewandelen, je bent niet alleen!

  Retraite dag op vrijdag 17 mei 2024

  Deze dag deel je met elkaar en verdiep je de poort naar jouw kracht door meditatie, qi gong en transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en reflectie. Gun je jezelf zo’n dag cadeau? Meld je dan aan.

  • Datum retraite dag: vrijdag 17 mei 2024
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee
  • Locatie: deze dag vindt plaats in mijn spiritueel centrum op de Nieuweweg 13 in Koudum, Friesland
  • Investering: 99 euro (inclusief koffie, thee, lekkers, fruit en soep tijdens de lunch)

  Graag meenemen: dikke sokken of sloffen zijn fijn (in de ruimten worden geen schoenen gedragen), lunch pakketje (er is soep tijdens de lunch), pen en papier, kleurpotloden of krijt en draag soepele kleding.

  Ter inspiratie ben je welkom om voorafgaand aan deze retraite (gratis) deel te nemen aan een online meditatie op maandagavond.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Deelnemen
  99.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter