Retraite dag Energie, Friesland (Koudum)

31 mei 2023 10:00 tot 17:00
/
Investering € 99
31
mei

Deelnemen

  • Retraite dag Friesland Energie

Hoe ga jij om met je energie? Hoe is het met de doorstroom in al jouw energie lichamen? Jouw etherisch-, emotioneel-, mentaal en spirituele lichaam? Mogen blokkades vrijkomen om je multidimensionale wezen te zijn?

Deze retraite dag onderzoeken we onszelf en krijgt energie alle aandacht.

Retraite dag op woensdag 31 mei 2023

Deze dag deel je met elkaar en verdiep je de poort naar energie door meditatie, qi gong, meditatief tekenen, reflectie en transpersoonlijke oefening. De weg van de zachte kracht, doorvoelen en inzicht.

Gun je jezelf zo’n retraite dag cadeau? Meld je dan aan.

  • Datum: woensdag 31 mei 2023
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee
  • Locatie: Centrum 7, Koudum (Friesland)
  • Investering: 99 euro (inclusief koffie, thee, lekkers, fruit en soep tijdens de lunch)

Graag meenemen dikke sokken of sloffen zijn fijn (in de ruimten worden geen schoenen gedragen), lunch pakketje, pen en papier, kleurpotloden of krijt, draag soepele kleding.

Deelnemen

Ticket Type: Aantal tickets Prijs per ticket
Deelnemen
99.00
Hoeveelheid Totaal:

Reviews

Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

Helene

Reviews

De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

Janneke

Reviews

Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

Ykje