Retraite dag: Moeiteloos Zijn (Utrecht)

22 januari 2023 10:00 tot 17:00
/
Investering € 125
22
januari

  Oordeelloos en liefdevol samenzijn in grote onderlinge verbondenheid. Met als hoger doel: leven in relatie met al wat is, vanuit universele liefde en vrijheid. Samen met 35 gelijkgestemden een dag Bewust Zijn. Om vanuit ontspanning en vreugde onze essentie van eenheid en liefde te activeren en verspreiden.

  Bee One retraite dag: Moeiteloos Zijn

  Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de tweede retraite dag van de Bee One community in Werkhoven (Utrecht).  In het bijenvolk leeft het collectieve Bewust Zijn dat zij alles tot eenheid willen brengen. Zij hebben een sterke relatie met het licht en de kosmos. Het is de hoogste tijd dat ook wij de aarde gaan verrijken met steeds meer liefde en Bewust Zijn opdat wij allemaal eenheid gaan ervaren!

  Doe je mee? Meld je dan snel aan, er is plaats voor 35 deelnemers.

  • Datum retraite dag: zondag 22 januari 2023
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
  • Locatie: Samaya, Werkhoven (Utrecht)
  • Investering: 125 euro (inclusief lunch en drankjes)

  Een deelnemer over 30 september: “Ik ervaarde verbinding met mezelf en met de anderen. Het programma had rust, verdieping en lichtheid. Elisabeth brengt wijsheid in contact met persoonlijke betrokkenheid. Zo’n fijne retraite dag die me lang bij blijft en me opnieuw inspireert.”

  Ervaar het wonder van Bee One zelf

  Wanneer je je betekenisvol verbonden en gedragen weet door het geheel, bloei je moeiteloos op. Zowel in eigenheid als in eenheid. Als iedereen, net als de bijen, elkaar zijn of haar plek gunt, krijg je een prachtige, vloeiende samenwerking.

  Dag retraite Werkhoven

  Licht, geliefd en gedragen voelen

  Wanneer we met de intentie van eenheid bijeenkomen, dan tilt dat de frequentie van de groep op en voelen we ons licht, geliefd en gedragen.

  Dat wij allen één zijn, is de diepste waarheid, die bewust geleefd wil worden en die nodig is om de wereld te bevrijden van afgescheidenheid, lijden en eenzaamheid. Vallen we samen met de waarheid, dan valt letterlijk alles op zijn plaats.

  Als wij werkelijk de eenheid toelaten…

  De voeding is direct, het hart stroomt over van liefde, het Bewust Zijn expandeert. Als je één bent met alles, beschik je ook over alles zonder dat je het hoeft te bezitten. De eenheid is het universele liefdesveld en die is onpersoonlijk. Dat is niet koud, het is juist oneindig warm. Zij heeft geen voorkeuren, zij is als de zon zij straalt en doordringt alles. Je kunt nooit uit de liefde vallen, je bent licht en liefde!

  Programma retraite dag 22 januari 2023 (Utrecht)

  Elisabeth de Koning opent deze unieke retraite dag op zondag 22 januari 2023 om 10.00 uur en we eindigen rond 17.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur voor koffie en thee.

  De retraite dag is gevuld met een voordracht door Elisabeth, gi gong, meditaties, muziek, transpersoonlijke oefeningen en wat er nodig is op dat moment. Retraite dag groep

  Deelnemen brengt je:

  • een dag tot jezelf komen
  • voeding voor je hart en ziel
  • oordeelloos worden opgenomen in een groep
  • betekenisvol zijn voor de wereld door te zijn die je ten diepste bent
  • moeiteloos verbinding ervaren het delen van universele liefde
  • samen bewegen en zo de frequentie verhogen
  • van alleen zijn naar één zij
  • een ervaring dat vele open harten een groot hart kunnen zijn!

  Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname met een betaallink. We gaan er met z’n allen een stralende bijeenkomst van maken!

  Liefs,
  Elisabeth de Koning en Team Bee One

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter