Retraite week Liefde heelt, Frankrijk (Mas Vilalte)

18 november 2023 - 25 november 2023
/
Investering € 1.265
18
november

Deelnemen

  Retraite Pyreneeën Frankrijk 2023

  Wil je vrijkomen van je dagelijkse leven, een innerlijke reis maken in liefdevol bewust zijn en opladen in de natuur? Je ziel verwennen met prachtige stilte wandelingen door het schitterende groene Franse berglandschap.

  November nodigt je uit naar het diepe binnenin jezelf. Het uiterlijke licht wordt minder en het innerlijke licht sterker. We verblijven tijdens deze retraite week op een ultieme locatie in de middle of nowhere met uitzicht over de bergen van de Pyreneeën.

  Retraite Franse Pyreneeën: Liefde heelt

  Van zaterdag 18 t/m 25 november 2023 organiseert Elisabeth de Koning een retraite om je over te geven aan de liefde.

  Tijdens deze retraite week nodig ik je uit je hart te laten stromen, verwondingen zichtbaar te laten zijn en ze te doorvoelen, doorleven en te helen om diepe innerlijke aanraking toe te laten. Er is niets dat liefde niet kan helen.

  Liefde heelt, zo eenvoudig en blijkbaar mag je het steeds opnieuw herinneren. Jezelf toestaan om liefde toe te laten, te ontvangen en je durven over te geven aan de heling die dan kan plaatsvinden. Liefde brengt de allerdiepste verbinding in jezelf en vervolgens met het grote geheel. Liefde is je verbonden weten met al dat is en voeding ervaren in het moment.

  Lichaam, geest en ziel liefde geven

  Zonder oordeel en liefdevol samenzijn in grote onderlinge verbondenheid. Samen met gelijkgestemden een week je lichaam, geest en ziel aandacht en liefde geven. We wandelen door de ontluikende natuur, mediteren in een prachtige ruimte, beoefenen qi gong, tekenen en schilderen vanuit visualisaties, doen transpersoonlijke oefeningen en reflecteren.

  Gun je jezelf zo’n week cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 14 deelnemers.

  Praktische informatie retraite week:

  • Datum retraite Frankrijk: 18 t/m 25 november 2023.
  • Tijd: zaterdag vanaf 17.00 uur tot zaterdag 9.00 uur.
  • Locatie: Mas Vilalte, Corsavy (Frankrijk, Oostelijke Pyreneeën). In een ruige omgeving bovenop een berg ligt een bijzonder spiritueel centrum, dat voel je direct bij aankomst aan de energie. Alles ademt aandacht en schoonheid, alleen al hier verblijven is voeding voor de ziel.
  • Investering: 1.265 euro (inclusief overnachtingen, programma, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en drankjes).

  Programma retraite: 18 t/m 25 november 2023

  Elisabeth de Koning opent de retraite op zaterdag 18 november om 19.00 uur met een warme maaltijd en we eindigen zaterdag 25 november rond 9.00 uur na het ontbijt. Je bent welkom zaterdag vanaf 17.00 uur.

  We starten iedere dag om 8.00 uur met qi gong in de buitenlucht en een meditatie in de binnenruimte. Daarna is er uitgebreid ruimte voor het ontbijt en eigen tijd. Verder in de ochtend maken we prachtige wandelingen in het berglandschap en de rivier in het dal. Tijdens deze wandelingen zullen we ook mediteren en energie-oefeningen doen.

  Na de lunch is er siesta. In de namiddag is er programma met afwisselend meditatie, visualisaties met schilderen, tekenen en transpersoonlijke oefeningen.

  Ergens in de retraite week ga je een dag op quest. Een quest is een buitentocht naar binnen. Je eigen voeten volgen in relatie met je hart en de natuur, een eigen plek maken onderweg om te mediteren, schrijven en vooral te zijn met dat wat is. Voor vele deelnemers het hoogtepunt van de retraite!

  Na het avondeten sluiten we af met meditatie.

  Qigong

  Qigong oefeningen zijn eenvoudige lichaamsbewegingen met een enorme impact op je energielichaam, het wordt ook wel Chinese yoga genoemd. Deze oefeningen worden gedragen door energie en je gebruikt verbazingwekkend weinig spierkracht.

  Yin en yang meridianen komen in harmonie. Je bent in relatie met het grote veld van qi, de alomvattende levensenergie. Omdat iedereen de bewegingen vrijwel synchroon maakt, kun je ook moeiteloos de energie voelen stromen in de groep. Deze is niet persoonlijk maar wel heel dragend.

  Transpersoonlijke oefeningen

  Samen met gelijkgestemden neem je deel aan een aantal diepgaande transpersoonlijke oefeningen. Vaak in twee- of drietallen.

  Luisteren naar jouw lichaam is hierbij het beginpunt. Als je gehoor geeft aan de signalen van je lichaam kun je deze in contact brengen met jouw diepere gevoelens, innerlijke lichaam en binnenwereld.

  Door ruimte te geven aan wat er gevoeld wordt, ontstaat er bevrijding van blokkades. Na deze oefeningen ervaar je een nieuwe vrije innerlijke ruimte, meer bewustzijn en harmonie!

  Wat brengt de retraite je?

  • een week helemaal voor jezelf: Liefde heelt!
  • uit je hoofd, naar je hart met al je zintuigen open en wakker,
  • loskomen van het verleden,
  • voelbare innerlijke ruimte,
  • het ervaren van de zachte kracht van het hart,
  • de magie van het leven ervaren,
  • enthousiasme voor het leven en verwondering voor de magie ervan en
  • liefde voor jezelf en het geheel.

  Om met de stem van een groot aantal deelnemers te spreken:

  • "Dit wens je iedereen toe",
  • "zo zou samen leven moeten zijn" en
  • "wat een bad van liefde!".

  Al met al een absoluut geschenk aan jezelf!

  Maaltijden en vervoer naar Frankrijk

  De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde vers klaargemaakt. Als je een dieet volgt wordt daar rekening mee gehouden.

  Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Wie wil carpoolen vanaf Barcelona (of Girona) kan zich bij mij melden via mail of mobiel 06-14471412, dan breng ik jullie met elkaar in contact. Vanaf Utrecht is de afstand naar Mas Vilalte ongeveer 1.300 km.

  Aanbevolen vlucht Nederland-Frankrijk

  Wil je liever vliegen? De aanbevolen vlucht is:

  • 18 november 2023: Vueling Airlines (VY8303) Amsterdam vertrek 13.15 uur, aankomst Barcelona 15.30 uur, vanaf daar rijd je met een huurauto in 3 uur naar Mas Vilalte.
  • 25 november 2023: Transavia (HV5134) Barcelona 18.15 uur vertrek, aankomst Amsterdam 20.45 uur.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Tweepersoonskamer

  Tweepersoonskamer

  1,265.00
  Eenpersoonskamer

  Eenpersoonskamer

  1,440.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje