Retraite weekend Licht zijn ✨, Friesland (Koudum)

20 december 2024 - 21 december 2024
/
Investering € 325
20
december

Deelnemen

  Retraite weekend Licht december 2024

  Jij bent een wezen van licht. Ga je dit bewust leven, dan transformeert je bestaan, je lichaam wordt energetisch doorlaatbaarder en je bent een brandpunt van bewustzijn dat haar straling moeiteloos doorgeeft.

  Dit retraite weekend nodigt je uit om jouw licht te versterken, in onszelf en elkaar. En daarmee een liefdevol en helder bewustzijn in de wereld. Je versterkt je licht-lichaam, onderzoekt en creëert nieuwe intenties voor het nieuwe jaar.

  Retraite weekend in Friesland (Koudum)

  Tijdens het retraite weekend ‘Licht zijn' in Koudum (Friesland) versterken wij 2 dagen lang het licht in onszelf, elkaar en daarmee een universeel bewustzijn in de wereld.

  Gun je jezelf zo’n weekend cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 12 deelnemers.

  • Datum retraite weekend: 20 en 21 december 2024.
  • Tijd: vrijdag vanaf 10.00 uur tot zaterdag 17.30 uur.
  • Locatie: dit retraite weekend vindt plaats in mijn spiritueel centrum op de Nieuweweg 13 in Koudum, Friesland.
  • Investering: 325 euro (inclusief programma, 2x lunch, 1x avondeten, fruit, lekkers en drankjes).

  Ter inspiratie ben je welkom om voorafgaand aan deze retraite (gratis) deel te nemen aan een online meditatie op maandagavond.

  Programma retraite weekend

  Het retraite programma bestaat uit diverse licht meditaties, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen, schrijfopdracht, wandeling, reflectie, gesprek, wandeling in het bos en wat uit zichzelf ontstaat. We beginnen de dag met qi gong en meditatie,  steeds terugkomen in de stille diepte voor heling en integratie.

  En dan is er de grote intentie die je deelt met oneindig veel zielen om de lijdende wereld op te tillen in liefde en bewustzijn. Jouw licht kent een unieke expressie, alle barrières mag je loslaten, het is tijd je licht te laten stromen!

  Intense transpersoonlijke oefeningen zullen je hierbij helpen. Evenals het veld van energie wat we met elkaar opbouwen.

  Licht ✨

  Kerstmis is het feest van de geboorte van het licht, laten wij ons voorbereiden op en ruimte maken voor een voortdurende geboorte van het licht in onszelf.

  Mijn intentie die ik graag met jullie deel is de realisatie leven dat alles wat er toe doet zich in het nu ontvouwt. In de tijdloosheid ben ik de gerealiseerde intentie. Gelijktijdig kan ik genieten van intenties die zich kunnen uitvouwen en ontwikkelen in de horizontale dimensie.

  De vreugde van het licht leven is groot en bevrijdend!

  Accommodatie in Friesland

  We maken gebruik van een prachtige meditatieruimte in mijn centrum, de grote lichte zaal voor beweging en de warme zitruimte voor gesprek en transpersoonlijke oefeningen. Alle 3 de ruimtes ademen een zuivere lichte atmosfeer.

  We eten tijdens de retraite in stilte en de vegetarische maaltijden worden met veel liefde vers bereid met biologische producten.

  Overnachten voor het weekend

  • Overnachting op locatie bij mij: je kan je inschrijven voor gedeeld verblijf op een grote driepersoonskamer inclusief ontbijt € 30,- p.p.per nacht of voor gedeeld verblijf op een kleine tweepersoonskamer, inclusief ontbijt € 25,- p.p.per nacht. In het gebouw is slaapgelegenheid voor 8 deelnemers en het sanitair is gedeeld.
  • Overnachting B&B Perruque, Koudum, eenpersoonskamer €75,-, tweepersoonskamer € 89,-. inclusief ontbijt (plus toeristenbelasting € 1,75 p.p.p.n.).

  Verder zijn er meer B&B’s in de buurt zowel in Koudum, Hindeloopen of Workum.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Deelnemen
  325.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter