Retraite weekend Universele liefde, Friesland (Koudum)

09 december 2023 - 10 december 2023
/
Investering € 325
09
december

Deelnemen

  retraite weekend Friesland december 2023

  Universele liefde is liefdevolle verbinding toestaan met al dat is. Ware liefde sluit niets en niemand uit, het brengt alles tot eenheid en daarmee tot diepe vervulling, ontspanning en heling. Universele liefde vraagt om niets en geeft en voedt alles, zoals de zon geen voorkeur heeft en haar licht op alles laat vallen.

  Dit retraite weekend nodigt je uit om te verbinden met je ware essentie, je pure zijn. Uit het hoofd recht naar het hart, waar de taal van de universele liefde spreekt. In contact met de kwaliteiten van het hart, voelt het leven makkelijker en lichter. Verbinding en inspiratie komen als vanzelf.

  Retraite weekend in Friesland (Koudum)

  Tijdens het retraite weekend ‘Universele liefde' in Koudum (Friesland) versterken wij 2 dagen lang de universele liefde in onszelf, elkaar en daarmee een universeel liefdevol bewustzijn in de wereld.

  Gun je jezelf zo’n weekend cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 12 deelnemers.

  • Datum retraite weekend: 9 t/m 10 december 2023.
  • Tijd: zaterdag vanaf 10.00 uur tot zondag 17.00 uur.
  • Locatie: dit retraite weekend vindt plaats in mijn spiritueel centrum op de Nieuweweg 13 in Koudum, Friesland.
  • Investering: 325 euro (inclusief programma, 2x lunch, 1x avondeten, fruit, lekkers en drankjes).

  Ter inspiratie ben je welkom om voorafgaand aan deze retraite (gratis) deel te nemen aan een online meditatie op maandagavond 4 december.

  Programma retraite weekend

  Naast de inspirerende woorden van Elisabeth, kun je dit weekend genieten van ontspannende gi gong oefeningen, meditaties, muziek, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en schilderen, een zondagochtend wandeling in het bos in stilte en gesprek.

  We beginnen de dag met qi gong en meditatie draagt het programma van dit weekend; steeds terugkomen in de stille diepte voor heling en integratie. Steeds is onze basis het luisteren en voelen in het hart.

  Accommodatie in Friesland

  We maken gebruik van een prachtige meditatieruimte in mijn centrum, de grote lichte zaal voor beweging en de warme zitruimte voor gesprek en transpersoonlijke oefeningen. Alle 3 de ruimtes ademen een zuivere lichte atmosfeer.

  We eten tijdens de retraite in stilte en de vegetarische maaltijden worden met veel liefde vers bereid met biologische producten.

  Overnachten voor het weekend

  • Overnachting op locatie bij mij: je kan je inschrijven voor gedeeld verblijf op een grote driepersoonskamer inclusief ontbijt € 30,- p.p.per nacht of voor gedeeld verblijf op een kleine tweepersoonskamer, inclusief ontbijt € 25,- p.p.per nacht. In het gebouw is slaapgelegenheid voor 8 deelnemers en het sanitair is gedeeld.
  • Overnachting B&B Perruque, Koudum, eenpersoonskamer €75,-, tweepersoonskamer € 89,-. inclusief ontbijt (plus toeristenbelasting € 1,75 p.p.p.n.).

  Verder zijn er meer B&B’s in de buurt zowel in Koudum, Hindeloopen of Workum.

  Jouw hart

  Het loslaten dat liefde zich op een specifieke manier zou moeten tonen maakt dat je kan gaan voelen dat de liefde al in jou is, jij bent liefde en je hoeft nergens naar toe om haar te zoeken.

  Jouw hart is zo rijk, zo diep, het doet niets liever dan overstromen en delen als zij vrij mag zijn van de geconditioneerde overtuigingen van het brein. We gaan het hart de leiding geven en koesteren ons daarmee in het universele liefdesveld, waar het hart van nature onderdeel van uit maakt.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Deelnemen
  325.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje