Spirituele reis door Costa Rica

19 januari 2025 - 03 februari 2025
/
Investering € 0
19
januari

  Spirituele reis Pura Vida

  Geef je over aan een overweldigende natuurervaring, de natuur in Costa Rica is één van de mooiste op de wereld! Het doet je eens te meer realiseren hoe kostbaar natuur is en dat het onze bescherming verdient!

  Gelijktijdig kan er de realisatie zijn dat ook jij heel kostbaar bent en dat het kennen en de bescherming van je eigen pure innerlijke natuur van groot belang is! Deze reis is een combinatie van natuur, avontuur en spirituele verdieping.

  Spirituele reis Costa Rica

  Programma spirituele reis van 19 januari t/m 3 februari 2025

  Er is elke dag ruimte voor meditatie, qigong oefeningen, meditatief tekenen, transpersoonlijke oefeningen, schrijven, stilte wandelingen, ontspanning en reflectie.

  Wij zijn nog bezig met de organisatie van deze reis. Als je interesse hebt, kun je je aanmelden via info@elisabethdekoning.nl, dan word je als een van de eerste benaderd wanneer het complete programma voor deze spirituele reis bekend is.

  Veel liefs en Pura Vida!
  Elisabeth

  Je kunt helaas geen tickets bestellen voor deze retraite.

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje