Liefhebben, natuurretraite, Can Pinous, Frankrijk

Thursday 16 May 19:00 - Thursday 23 May 10:00

Liefhebben, natuurretraite, Can Pinous, Frankrijk
Kaart wordt geladen...

Een liefde volle retraite in de Oostelijke Pyreneeën om je over te geven aan de energie van je hart. Het begint met jezelf liefhebben en open en kwetsbaar te durven zijn. De kracht te leven vanuit het hart in het moment brengt een direct gewaarzijn van de innerlijke schoonheid van jezelf en het leven om je heen. We wandelen door ontluikende natuur, we mediteren, beoefenen qi gong, tekenen en schilderen in de natuur, we reflecteren. Heb je behoefte aan de weg van de liefde, die heelt en transformeert? Toestaan dat je in harmonie bent met dat wat is? Ontdek de weg van het zachte hart op een zeer bijzondere en zuivere plaats, de Sanctuary Terre de Sacha te Corsavy. Leef je innerlijke heiligdom.

Programma
Het programma begint in de avond van de 16e mei met een maaltijd en wordt afgesloten de 23e mei na het ontbijt. We starten iedere ochtend met qi gong en meditatie voor het ontbijt. In de ochtend maken we een wandeling soms gecombineerd met een tekenopdracht. Onderweg zullen we ook mediteren en energieoefeningen doen. Na de lunch is er siesta, in de namiddag is er weer programma met afwisselend qi gong, meditatie, schilderen, reflectieve oefeningen en wandelen. Na het avondeten sluiten we af met wederom qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, waarbij we onder andere een prachtige tocht zullen maken naar een bergstroom in het dal.

Wat het je brengt:
Liefhebben van jezelf
Verdieping en rust
Weer gaan leven vanuit je hart
De magie van een liefdevol leven ervaren
Verblijven op een uitzonderlijke plek

voor wie:
Voor wie wil leven vanuit een open hart en een heldere geest, voor wie van de natuur en zuivere plekken houdt, voor wie wil loskomen van het verleden, voor wie van meditatie, qi gong en wandelen houdt, een redelijke conditie is vanwege de bergen gewenst.

doel van de reis:
Verfrissen, vernieuwen, de diepte van het hart toelaten en leven, leven in schoonheid, genieten van de natuur en niets hoeven.

begeleiding:
Elisabeth de Koning, meditatie geleider, transpersoonlijk coach en therapeut, leidinggevende van de School voor Bewust Zijn.

Accomodatie
We verblijven op een zeer bijzondere en zuivere plaats in de Pyreneeën, de Sanctuary Terre de Sacha te Corsavy. Een liefdevolle omgeving, een spiritueel centrum wat al snel voelt als een warm tweede thuis, dat voel je al direct bij aankomst aan de energie.

Vervoer
Aanbevolen vlucht Transavia HV5067 om 13.20 uur op donderdag 16 mei 2019 te Rotterdam naar Girona Spanje aankomst 15.10 uur, retour op donderdag 23 mei Transavia HV5068 vanaf Girona om 15.45 uur aankomst Rotterdam 17.40 uur. Vanaf vliegveld Girona kan je met een huurauto in een kleine 2 uur naar bestemming rijden. Wij zullen deelnemers naar wens met elkaar in contact brengen, ook als je de gehele reis wil carpoolen. Jouw vervoer is op eigen gelegenheid en op eigen kosten, wel kan je desgewenst met anderen in contact gebracht worden om samen te reizen.

Investering
Geheel verzorgd verblijf op tweepersoonskamer exclusief reis € 795,-, (eenpersoonskamer € 70,- extra.)

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply