Natuur-retraite, Inkeer naar de Bron

Sunday 16 October 22:00 - Sunday 23 October 10:00

Natuur-retraite, Inkeer naar de Bron
Kaart wordt geladen...

Op natuur-retraite gaan is een spirituele reis maken, mediteren, verdiepen, je terugtrekken uit het dagelijkse leven en mogen ontladen, zuiveren, om vervolgens weer op te kunnen laden aan je innerlijke bron. Een week bewust aandacht hebben voor jezelf los van verplichtingen naar anderen, je werk of thuis. Terugkeren naar de bron, stromen in liefde, verbinden met wat goed is voor jou. Thuiskomen.

  • Ontspan en laat los
  • Kom tot rust
  • Keer je naar je ware zelf, de bron
  • Laad je op en vernieuw je
  • Ervaar spirituele ruimte

We starten de dag om 8 uur met Chinese yoga (qi gong) en meditatie. Daarna is er programma na het ontbijt tot 13.00 uur,  na de lunch is er siësta, dan is er programma van 16.30 tot 18.30 uur, s avonds sluiten we af met chinese yoga (qi gong) en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, steeds in afstemming met de omstandigheden en de energie van de deelnemers. Ook zijn er momenten van individuele begeleiding. De laatste dag 23 oktober sluiten we af na het ontbijt.

Locatie
Verblijf op een zeer authentieke en spirituele plek in Franse Pyreneeën in een weergaloze vrijwel onaangeraakte omgeving, waar we prachtige wandelingen zullen maken, tussen rood, oranje, goudgele bergen, waar we ontspannen, meditatief tekenen en qi gong beoefenen in de natuur. Je slaapt op een tweepersoonskamer en we genieten van heerlijke vegetarische maaltijden. Er is plaats voor 12 deelnemers.

Vervoer
Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten, wel kunnen deelnemers met elkaar in contact worden gebracht om samen te reizen.
Aanbevolen wordt om te reizen met Transavia Amsterdam 19.45 uur naar Girona aankomst 21.45 uur vandaar huur je met andere deelnemers een auto en rijd je in twee uur naar bestemming. Terug Girona 22.20 uur aankomst Amsterdam 0.30 uur.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply