Natuurretraite, Zon Zijn, Frankrijk

Tuesday 02 August 19:00 - Tuesday 09 August 09:30

Natuurretraite, Zon Zijn, Frankrijk
Kaart wordt geladen...

Een hartverwarmende natuurretraite. In de zon diep contact maken met de innerlijke zon. De zon staat symbool voor het hart, voor het leven gevende licht en tevens voor helder bewustzijn. Gun jezelf een week waarin je je mag overgeven aan licht, jezelf laten beschijnen en uiteindelijk zelf gaan schijnen. Bewustzijn uitbreiden en gewaar worden hoe je jouw zijn in de wereld kan laten stromen. Liefdevol licht zijn. De wereld heeft grote behoefte aan mensen die bewust zijn, de wereld dat zijn wij, vernieuw jij jezelf, dan vernieuw je de wereld.

De natuur is als een grote spiegel om ons heen, zij neemt het zonlicht in zich op en reflecteert het in oneindige variatie naar ons terug. Op pad zijn luisterend naar de impulsen van de innerlijke zon, luisterend naar de resonantie met de natuur.

Geleiding van het programma door Elisabeth de Koning, meditatie leraar, transpersoonlijk coach en leidinggevende van de School voor Bewust Zijn.

Programma en locatie

Vilalte, Corsavy, Les Pyrenees, Frankrijk

We zijn op een meditatieve plaats met een adembenemend uitzicht, met een natuurlijk zwembad en rondom ons een wilde natuur van grote schoonheid. We zullen mediteren, qi gong beoefenen, tekenen en schilderen, prachtige wandelingen maken en reflecteren op dat wat is. De activiteiten zullen vrijwel allen buiten zijn. Er is programma tussen 08.00 uur tot 13.00 uur, na de lunch is er siesta, dan is er programma van 16.30 tot 18.30 uur, s avonds sluiten we af met qi gong en meditatie. Soms is er ook een dagprogramma, steeds in afstemming met de omstandigheden en de energie van de deelnemers.

Je slaapt op een tweepersoonskamer met eigen sanitair, het eten is vegetarisch en wordt met veel liefde bereidt.

Reis

Het vervoer is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Aanbevolen wordt te reizen op dinsdag 2 augustus met RyanAir vlucht FR 6912 van 15.10 uur uit Maastricht naar Girona, Spanje, aankomst 17.05 uur van hier kunt u met meerdere deelnemers met een huurauto in een kleine twee uur naar bestemming reizen. Retour op 9 augustus met vlucht FR 6911 Girona 12.40 uur aankomst Maastricht 14.45 uur. Andere mogelijkheid ook met Ryan Air is op 2 augustus met vlucht FR6787 vanuit Weeze(Duitsland) 11.35 uur, aankomst Girona Spanje om 13.40 uur, retour op 9 augustus met vlucht FR6391 Girona 14.05 uur aankomst Weeze 16.15 uur.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Leave a Reply