Retraite week Overgave, Frankrijk (Can Pinous, Terre di Sacha)

04 mei 2024 - 11 mei 2024
/
Investering € 1.135
04
mei

Deelnemen

  Retraite Frankrijk meivakantie 2024

  Mag jij je zachte zelf de ruimte geven? In moeiteloosheid zijn met aandacht voor je ware diepe wezen? Jezelf een open hart gunnen in verbinding met wat is en je niet afsluiten uit angst. De bereidheid hebben te blijven in aanwezigheid en voelen hoe er innerlijke leiding beschikbaar blijkt te zijn.

  Overgave is gebaseerd op vertrouwen, durven vertrouwen op de draagkracht van het universum, de draagkracht van de bron, de draagkracht van het leven zelf.

  Samen met gelijkgestemden een week je lichaam, geest en ziel aandacht en liefde geven. Wandelen door de ontluikende natuur in de Franse Pyreneeën, mediteren in een prachtige ruimte, samen qi gong beoefenen, tekenen en schilderen vanuit visualisaties, transpersoonlijke oefeningen doen en reflecteren.

  Gun je jezelf zo’n week in Frankrijk cadeau? Meld je dan aan, er is plaats op deze locatie voor 12 deelnemers.

  Overgave

  Deze retraite richten we ons niet op overgave aan een ander individu, maar overgave aan het grotere geheel. Mee mogen stromen in de grote levensrivier die zowel wilde stromen als rustig vaarwater kent en jezelf toestaan in beiden vol te zijn!

  Je zou kunnen zeggen dat we ons deze retraite richten op de het vrouwelijke pad, zonder weerstand kunnen en mogen zijn, ons wijden aan overgave aan het alomvattende bewustzijn, samen mogen smelten met het allerhoogste. Met toewijding liefde laten stromen in de kleine dingen.

  Energie en creativiteit vloeien jou toe als je de zachte weg volgt. Je vecht of vlucht niet je geeft ruimte aan wat vanuit het hart doorvoeld en begrepen wil worden.

  Retraite Frankrijk tuin lunchen

  Lunchen in de tuin van Terre di Sacha

  Praktische informatie retraite Frankrijk

  • Datum retraite Frankrijk: 4 t/m 11 mei 2024.
  • Tijd: zaterdag vanaf 17.00 uur tot zaterdag 9.00 uur.
  • Locatie: Can Pinous, Corsavy (Frankrijk, Oostelijke Pyreneeën). In een ruige omgeving middenin de Pyreneeën ligt een bijzonder spiritueel centrum Terre di Sacha, dat voel je direct bij aankomst aan de energie. Alles ademt aandacht en schoonheid, alleen al hier verblijven is voeding voor de ziel.
  • Investering: 1.055 euro (inclusief overnachtingen, programma, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en drankjes).

  Programma retraite: 4 t/m 11 mei 2024

  Elisabeth de Koning opent de retraite in Frankrijk op zaterdag 4 mei om 19.00 uur met een warme maaltijd en we eindigen zaterdag 11 juni rond 9.00 uur na het ontbijt. Je bent welkom zaterdag vanaf 17.00 uur.

  We starten iedere dag om 8.00 uur met qi gong in de buitenlucht en een meditatie in de binnenruimte. Daarna is er uitgebreid ruimte voor het ontbijt en eigen tijd. Verder in de ochtend maken we prachtige wandelingen in het berglandschap en de rivier in het dal.

  Tijdens deze wandelingen zullen we ook mediteren en energie-oefeningen doen.

  Na de lunch is er siësta. In de namiddag is er programma met afwisselend meditatie, visualisaties met schilderen, tekenen en transpersoonlijke oefeningen.

  Maaltijden en vervoer naar Frankrijk

  De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde vers klaargemaakt. Als je een dieet volgt wordt daar rekening mee gehouden.

  Het vervoer naar Frankrijk is op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Ga je rijden, vanaf Utrecht is de afstand naar Can Pinous ongeveer 1.300 km. Wil je liever vliegen, de meeste deelnemers vliegen naar Barcelona of Girona. Dan is het nog ongeveer 3 uren rijden naar de locatie.

  Wie wil carpoolen vanaf Nederland, Barcelona of Girona kan zich bij mij melden via mail of mobiel 06-14471412, dan breng ik jullie met elkaar in contact en kunnen jullie samen reizen of een auto huren.

  Liefs,
  Elisabeth de Koning

  Deelnemen

  Ticket: Aantal tickets Prijs per ticket
  Eenpersoonskamer

  Eenpersoonskamer

  1,135.00
  Tweepersoonskamer

  Tweepersoonskamer

  1,055.00
  Hoeveelheid Totaal:

  Reviews

  Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

  Bart

  Reviews

  Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites. Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

  Helene

  Reviews

  De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

  Janneke

  Reviews

  Een retraite dag is voor mij voeding voor lichaam, geest en ziel. De eenvoudige maar krachtige qigong-oefeningen en meditaties brengen balans en verbinding. Door schrijf en tekenoefeningen gaat de creativiteit stromen waardoor ik contact kan maken met mijn ware natuur. Ik heb ontspanning, maar vooral ook inspiratie ervaren door de bezielde begeleiding van Elisabeth. Ik kijk uit naar de volgende retraite dag!

  Ykje

  Reviews

  Elisabeth is een zeer bekwaam coach en leider. Ze geeft leiding en leert tegelijkertijd van al haar leerlingen. Ze deelt haar expertise, inzichten en leermomenten, wat er voor zorgt dat er tijdens de coaching en in de opleiding en retraites veel geleerd wordt door iedereen. Elisabeth is een kracht mens, die werkt vanuit het hier en nu, heel praktisch en zonder omwegen.

  Ursula

  Reviews

  Als Elisabeth op je pad komt heb je geluk! Dan zullen er hoe dan ook bijzonder dingen gebeuren in je leven. Haar natuurtalent is een diep inzicht in de werking van de menselijke geest en ziel. Met haar grote betrokkenheid en liefde begeleidt zij mensen die op belangrijke momenten in hun leven net even ondersteuning nodig hebben zodat ze zelf de juiste stappen kunnen zetten.

  Bastiaan

  Reviews

  De retraite dag was echt een moment voor mezelf om naar binnen te gaan. Door steeds weer de stilte in te gaan kon ik heel goed bij mezelf en mijn kern terugkomen. Elisabeth belichaamt de stilte, wijsheid en ruimte en dat is te voelen in alle onderdelen van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die weer even terug wil naar de kern.

  Peter