Bart

Ik heb de School en retraites van Elisabeth ervaren als zeer voedend, helend, ontzettend liefdevol, ontspannend en vreugdevol. Elisabeth kan het zo prachtig verwoorden en vertellen wat er toe doet in het moment. En altijd ruimte voor vrolijkheid! Voor mij is dat zo een fijne manier om mezelf weer te her ontdekken en te voelen. Me helemaal thuis voelen in mijzelf, wat een feest is dat om dat te ervaren. Met Elisabeth haar bezielende begeleiding en onvoorwaardelijke liefde heb de ruimte gevoeld en het mogen ervaren! Ontzettend dankbaar voel ik mij.

Djessy Huiszoon

Inmiddels heb ik jouw boek uit. Elke avond en soms in de middag las ik een paar bladzijdes. Ik keek er steeds opnieuw naar uit omdat het mij het vertrouwen gaf in dat wat ik zo voel en ervaar en mij steeds weer daarmee in verbinding bracht, met het grotere en daar waar ik mee in verbinding kan zijn. Ik ga het dan ook weer opnieuw lezen, omdat dit ‘mijn waarheid’ ook is en het heerlijk is om dit te blijven voeden op deze manier. Dankjewel!

Rita

Elisabeth is duidelijk en helder in alle informatie die zij ons geeft, hierbij is zij puur en zichzelf. Na elke bijeenkomst‚ is er weer veel gebeurd bij ieder van ons. Elisabeth maakt ons bewust van wat er in en rond onszelf en in de relatie met anderen zich afspeelt, om zo in contact te komen met eigen innerlijke kracht om van daaruit te gaan leven en coachen. Deze opleiding tot transpersoonlijk coach is een groot cadeau voor jou en de mensen om je heen.

Elly

Ik heb mij kunnen ontdoen van een aantal blokkades/belemmeringen/patronen die mij ervan weerhielden om mijn ‘zelf’ te zijn. Het heeft het een en ander in mijn leven op de kop gezet en er vervolgens voor gezorgd dat ik veel meer innerlijke rust en kracht gevonden heb. De liefde en wijsheid van Elisabeth is daarin van onschatbare waarde geweest.

Tjally

Het is heerlijk om ervarend te leren binnen een groep waar veiligheid en warmte is. Liefde en bewustzijn is voor mij het belangrijkste.

Douwine

Wat hebben we een mooie gesprekken gevoerd samen. Ik heb letterlijk kunnen ervaren hoe zielsbewustzijn voelt en hoe fijn het is hier naar toe te kunnen. Ook heb ik me zo nu en dan verbaasd over hoe gemakkelijk je een helder (in)zicht had over mijn situatie en hoe duidelijk je dit naar mij toe kon verwoorden. Je ging dan niet heel hard nadenken, maar je deed dit vanuit jouw bewustzijn. Het voelde zo moeiteloos. Daardoor kon ik mijn eigen situatie ook vanuit meer bewustzijn ervaren en voelde ik mijn beleving over mijn situatie verschuiven.

De gesprekken boden mij iedere keer inspiratie en richting om in mijn leven dingen anders te benaderen en/of mijzelf anders neer te zetten. Dit heeft gemaakt dat ik nu vanuit meer bewustzijn leef en meer ontspanning en vertrouwen voel en meer vanuit overgave het leven kan leven.

Ik ervaar de schoonheid in het leven, zoals het leven is en durf mijn ruimte in te nemen, ik durf te leven!

Elzemarie

Soms zijn er van die momenten in je leven, processen waar je jezelf opeens in bevind waarbij je realiseert, dit kan ik niet alleen. Hier heb ik een wijs iemand bij nodig. Iemand die mij kan helpen de weg te vinden die ik in mezelf moet afleggen. Die me helpt de reis te maken naar binnen. Om op te lossen. Om te begrijpen Waarbij vertrouwen voorop staat. En veiligheid. Waarbij ik kan en mag ontdekken welk pad ik insla. Maar dat klankbord nodig is. Een reisbegeleider voor de reizen die ik wil maken, of die ik moet maken. Voor mij is Elisabeth zo’n wijze reisbegeleider. Die mij niet voor gaat langs alle platgelopen paden, maar die mij voorop laat lopen en af en toe de overweging tot een andere richting in fluistert. Om te kijken, om te ontdekken en vooral te voelen of dat pad iets zal toevoegen aan mijn reis. Om na afloop van zo’n reis te kunnen zeggen: ik heb het volbracht, er is iets in mij thuisgekomen.

Helene

Fijn om zoveel wijsheid te ontvangen uit de bron tijdens de retraites.

Ik voelde het weer stromen in mezelf en daarmee heel bekrachtigend.

Janneke

De school en retraites die Elisabeth geeft hebben mij ongelooflijk diepe, transformerende ervaringen gegeven en mijn leven zeer verrijkt. Elisabeth creëert een veilige en heilige ruimte voor de groep. Zij heeft oog voor details en stemt alles op elkaar af. Niet alleen zorgt zij voor een mooie invulling van de dag maar stemt zij ook de plek, inrichting, geur, licht en muziek erop af. Zij heeft daarbij oog voor ieders proces. Elisabeth is voor mij een zeer inspirerende, liefdevolle, wijze en krachtige vrouw. Een stralend licht op mijn pad van ontwaking.

Maaike

Het is die basis die de School voor Bewust Zijn voor mij zo bijzonder maakt. Geen dikke boeken, methodes of geheimzinnigheid, maar een goed luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid en daarop vertrouwen. Daarnaast is het een warme welkome omgeving, waar je met elkaar kunt oefenen en delen.